В мобільній версії Google Chrome з'явилася нова корисна функція

14 лютого 2021, 14:15оновлено 14 лютого 2021, 16:13
Браузер отримав функцію системи рекомендацій на зразок подібної в YouTube.
google chrome
Google тестує нову функцію для мобільного браузера / Reuterss

Слідом за редизайном свого пошуковика для мобільних пристроїв, команда Google презентувала нову функцію системи рекомендацій Google Chrome для Android та інших систем.

У тестовому варіанті оновленого мобільного браузера з'явилася вкладка з назвою "Люди також дивляться" – вона схожа на рекомендації в YouTube, де після перегляду відео на екрані з'являється список з декількох роликів зі схожою тематикою.

Як працюватимуть рекомендації в Google Chrome

Для того, щоб отримати доступ до вкладки "Люди також дивляться" в Google Chrome необхідно провести пальцем вгору по нижній панелі. Після чого користувач побачить добірку статей і відеороликів на сторінці.

відео дня

Нова функція пропонує нескінченну стрічку новин. Список підбирається виходячи з переваг користувача, а також географічного положення та інтересів людей конкретного регіону. Надалі Google, за даними джерел мережі, інтегрує такий режим підбору контенту стабільну версію Google Chrome, але дата релізу модифікованої версії браузера поки не оголошується.

В мобільній версії Google Chrome з'явилася нова корисна функція

В кінці минулого місяця Google почала поширювати оновлення браузера Chrome до версії 88, в якій повністю зникла підтримка "померлого" Adobe Flash Player, але з'явилася корисна функція перевірки користувальницьких паролів на надійність.

У новій версії, браузер в автоматичному режимі перевіряє паролі на унікальність і виявляє ті, що потенційно легко зламати або ті, що згадувалися в злитих базах даних. Також користувачеві запропонують замінити пароль, якщо його занадто просто підібрати.

Апдейт доступний на Windows, Linux, macOS, iOS і Android. Chrome сам повідомить про доступність оновлення та автоматично встановить його.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти