Українська студія GSC Game World продовжує підігрівати інтерес публіки до S.T.A.L.K.E.R. 2

18 січня 2021, 05:50оновлено 13 вересня 2023, 13:06
Творці вітчизняного довгобуду дали невелике інтерв'ю порталу Xbox Wire.
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC
GSC Game World зробила коротке звернення / S.T.A.L.K.E.R. 2

Провівши 2020 рік першим геймплейним трейлером гаряче очікуваного шутера S.T.A.L.K.E.R. 2, українська студія GSC Game World вирішила докладніше розповісти про опублікований ролик, і про те, як просувається розробка.

Так, в S.T.A.L.K.E.R. 2 ми побачимо світ очима абсолютно нового головного героя – сталкера, на ім'я Скіф, діяння якого стануть новою великою главою в історії зони. Гравців чекає швидка зміна обстанови, зловісні пейзажі та постійне відчуття неминучої небезпеки – інтригують розробники.

Дія показаної в ролику сцени відбувається в зруйнованій школі, розташованій на околиці Прип'яті. Там головний герой намагається сховатися від потужного викиду аномальної енергії з центру Зони й натикається на знайоме обличчя.

відео дня

У GSC Game World заявили, що мета команди – випустити проєкт найвищої якості для кожної з анонсованих платформ. Швидкість роботи SSD, підтримка трасування променів і дозволу 4К допоможуть грі подарувати незабутній досвід, який був спочатку обіцяний.

Крім того, на честь того, що офіційна спільнота S.T.A.L.K.E.R. 2 у "ВКонтакте" досягла позначки у 200 тисяч підписників, GSC Game World опублікувала пост з обіцянкою, що цей рік не розчарує фанатів Сталкера, і невеликою гіфкой на рушії гри.

Українська студія GSC Game World продовжує підігрівати інтерес публіки до S.T.A.L.K.E.R. 2

Нагадаємо, що спочатку гра була анонсована 13 серпня 2010 року для ПК і сьомого покоління консолей, а вихід планувався у 2012 році, проте в грудні 2011-го року робота над проєктом була зупинена разом з розпуском команди розробників. Повторний анонс про відновлення розробки ігри відбувся 15 Травня 2018 року.

Перший трейлер гри, нагадаємо, був представлений на минулому Xbox Games Showcase. Гравців чекає повноцінний відкритий світ, а нова версія системи A-Life буде працювати таким чином, що Зона почне жити своїм життям – навіть без участі самого гравця. Сюжет при цьому буде гілкуватися, а кінцівок очікується кілька.

Раніше розробники офіційно підтвердили, що вітчизняний довгобуд не вийде на ігровій консолі Sony PlayStation 5. Реліз гри відбудеться"тільки на ПК і Xbox Series X|S".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти