Тепер ПК-ігри можна запускати в браузері Chrome – як грати без відеокарти в Кіберпанк

1 лютого 2021, 15:00оновлено 1 лютого 2021, 23:15
Тепер можна запускати найвимогливіші ПК-ігри, наприклад, Cyberpunk 2077, навіть на слабенькому комп'ютері.
Приклад доступних в GeForce now ігор
Приклад доступних в GeForce NOW ігор / Nvidia

У листопаді 2020-го ми повідомляли, що хмарний сервіс NVIDIA GeForce NOW заробив в браузері Safari, а сьогодні черга дісталася і до Google Chrome – на платформах Windows і Mac.

Сервіс доступний по спеціальному посиланню. Якщо ви ще не зареєстровані в GeForce NOW, то не дивуйтеся, що Вас переадресує на GFN.ru для створення облікового запису – це партнерська платформа NVIDIA в Україні та країнах СНД.

GeForce Now – це ігровий хмарний сервіс, який дозволяє грати в найсучасніші і вимогливі до технічних характеристик гри навіть на старому комп'ютері, або на смартфоні. Що важливо, для повноцінного задоволення від стрімінга ігор потрібен дуже швидкий Інтернет.

GeForce Now відрізняється від більшості конкурентів тим, що в ньому необов'язково заново купувати гри. Користувачеві досить синхронізувати з сервісом свій обліковий запис в Steam, Epic Games Store або Ubisoft Connect, після чого можна запускати тайтли прямо зі своєї бібліотеки.

Кожному користувачеві надається безкоштовний доступ з годинними ігровими сесіями без обмежень по їх кількості в день. Також є преміум-підписка за 399, 1899 і 3699 грн на місяць, пів року і рік відповідно. Вона збільшує час однієї ігрової сесії до 6-ти годин і дає пріоритетний доступ до серверів.

Зараз GeForce Now працює на iOS, Android, а також в браузерах Chrome і Safari. А в майбутньому додаток GeForce Now з'явиться і на нових телевізорах LG.

GeForce NOW - принцип роботи

Нагадаємо, що зараз у сервісі цифрової дистрибуції компанії Sony PlayStation Store проходить новий тематичний розпродаж, в рамках якої можна купити перевидання і рімейки культових ігор. Всі пропозиції чинні до 12 лютого.

Так, зокрема, збірник Metro Redux, що включає поліпшені версії українських шутерів Metro 2033 і Metro: Last Light, віддають за 189 грн замість 949. Колекцію перших трьох частин пригод Натана Дрейка можна взяти за 324 грн, стільки ж просять за ремейк Ratchet & Clank 2002 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти