Через браузер Safari тепер можна запускати ПК-гри: як це працює?

20 листопада 2020, 11:26
Для старту необхідно лише зайти на спеціальну сторінку.
Через браузер Safari тепер можна запускати ПК-гри: як це працює?
Приклад доступних в GeForce now ігор / Nvidia

Американська компанія Nvidia представила нову функцію свого сервісу для хмарного геймінгу GeForce Now, який надає можливість запускати ПК-ігри через браузер Safari на пристроях під управлінням iOS.

В Україні сервіс доступний через сайт GFN.ru – це партнерська платформа GeForce NOW в країнах СНГ. Досить зареєструвати обліковий запис і можна грати, але доступні тільки ті ПК-ігри, які були придбані в магазинах цифрової дистрибуції Steam, Uplay та Epic Game Store.

Кожному користувачеві пропонується безкоштовний доступ з годинними ігровими сесіями без обмежень по їх кількості в день. Також є преміум-підписка за 399, 1899 і 3699 грн на місяць, півроку і рік відповідно. Вона примножує час однієї ігрової сесії до шести годин і дає пріоритетний доступ до серверів.

Для використання GeForce NOW на iOS на цю мить необхідний геймпад – через апаратні обмеження в Safari не підтримуються ПК-ігри, що вимагають клавіатури й миші. Нещодавно в бібліотеку ігор були додані Watch Dogs: Legion з RTX, Among Us і Assassin's Creed Valhalla.

Незабаром з'явиться і довгоочікувана Cyberpunk 2077 c RTX.

Нагадаємо, що GeForce Now – це ігровий хмарний сервіс, який дозволяє грати в найсучасніші і вимогливі до технічних характеристик гри навіть на старому комп'ютері, або на смартфоні.

Втім, для повноцінного задоволення від стрімінгу ігор потрібен дуже швидкий Інтернет. Так що для початку перевірте працездатність сервісу при вашій швидкості завантаження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти