Творці Valorant показали новий кінематографічний ролик гри на честь запуску 2-го сезону

11 січня 2021, 17:01оновлено 25 березня 2021, 17:43
У ньому основну увагу приділено новому герою під ім'ям Йора
Творці Valorant показали новий кінематографічний ролик гри на честь запуску 2-го сезону
Valorant - опубликовано новий кінематографічний трейлер гри / Riot Games

Автори гучного шутера Valorant презентували новий кінематографічний трейлер гри, присвячений агенту Йору. Він з'явиться в грі разом з оновленням, яке вийде вже завтра, 12 січня.

Однією з ключових "фішок" агента стане можливість телепортуватися на коротку дистанцію. Крім іншого він зможе імітувати звук кроків, а також використовувати осліпливі гранати. Ульта Йори здатна робити його невидимим і невразливим.

Поява Йори ознаменує собою запуск нового бойового пропуску, разом з яким в гру додадуть безліч косметичних предметів з першого епізоду.

Раніше розробники зі студії Respawn Entertainment оголосили про початок нової події "Нічний бій" у своїй королівській битві Apex Legends. В рамках події геймери зможуть отримати 24 нових тематичних предмета, які купуються безпосередньо за монети Apex або цінні метали, а також випадають з наборів. Нагородою за збір всіх предметів стане реліквія Гібралтару.

Valorant - трейлер 2 епізоду

Що собою являє Valorant

Валорант – безкоштовний багатокористувацький шутер з елементами MOBA, випущений компанією Riot Games влітку 2020 року. Ігровий процес буде знайомий всім, хто хоча б раз грав в Counter-Strike – одна команда намагається закласти бомбу на певній точці, друга намагається перешкодити це зробити.

Основна відмінність Валоранта від КС – це унікальні персонажі-агенти, кожен з яких володіє ексклюзивними вміннями та здібностями. "Зловживати" навичками, втім, тут не вийде – у кожної навички є певна кількість зарядів, які потрібно або купувати в магазині, або отримувати за вбивства.

Девелопери вже розпланували підтримку гри на кілька років вперед – студія дуже хоче зробити з Валоранта великомасштабний кіберспортивний проєкт, який буде жити й активно розвиватися навіть через десятиліття. З урахуванням того, що у Riot є велика віддана аудиторія, і низьких системних вимог її нова гра цілком може повторити успіх згаданої Контри.

Завантажити Valorant на пк

Щоб грати в Валорант, вам необхідно створити обліковий запис Riot. Гра доступна на ПК безкоштовно, все що вам потрібно зробити, це зареєструватися на офіційному сайті гри та завантажити лаунчер.

Valorant системні вимоги

Мінімальні:

  • Процесор: Intel Core 2 Duo E8400;
  • Відеокарта: Intel HD 3000;
  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ;
  • Операційна система: Windows 7/8/10 64-розрядна.

Рекомендовані:

  • Процесор: Intel i3-4150;
  • Відеокарта: Geforce GT 730;
  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ;
  • Операційна система: Windows 7/8/10 64-розрядна.

Для максимальної продуктивності:

  • Процесор: Intel Core i5-4460 3.2 ГГц;
  • Відеокарта: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4 ГБ;
  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ;
  • Операційна система: Windows 7/8/10 64-розрядна.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти