Похмурий хорор в милій обгортці – опубліковано новий трейлер Little Nightmares II

5 лютого 2021, 19:35оновлено 25 березня 2021, 12:53
Реліз атмосферного хорор-платформера намічено на 11-е лютого на ПК, PS4, Xbox One і Nintendo Switch.
Похмурий хорор в милій обгортці – опубліковано новий трейлер Little Nightmares II
Little Nightmares II - новий трейлер / Tarsier Studios

До виходу атмосферного платформера-ужастика Little Nightmares II залишається трохи менш як тиждень. У зв'язку з цим розробники в особі Tarsier Studios опублікували новий кінематографічний трейлер, щоб ще більше підігріти інтерес геймерів до свого проєкту.

У ролику знявся відомий англійський фокусник і гіпнотизер Деррен Браун, де він міркує на тему снів і кошмарів. Поки точно не зрозуміло, наскільки сильно це пов'язано з тим, що відбувається в грі, але творці обіцяють, що ми все зрозуміємо по ходу проходження.

Подія Little Nightmares II розгортаються в світі, деформованому передачею від далекої вежі. Разом з Шостою, яка виступає як провідник, Моно (саме ним керує гравець) намагається розкрити темні таємниці Маяка. У нелегкій подорожі Моно і Шоста зіткнуться з безліччю нових загроз з боку жахливих жителів цього світу.

Реліз Little Nightmares II очікується 11-го лютого на ПК (Steam, GOG), PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch. До кінця поточного року прем'єра гри також відбудеться на консолях нового покоління. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

В PS Store гра коштуватиме 949 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 849 гривень;
  • В магазині Steam - 399 гривень;
  • В магазині GOG - 555 гривень;
  • В магазині Nintendo eShop - 849 гривень.

Little Nightmares II - трейлер

Раніше стало відомо, що прем'єра одного з найочікуваніших проєктів 2021-го Hogwarts Legacy офіційно перенесена на наступний рік. Студія Avalanche Software, яка займається створенням гри, подякувала фанатам за приголомшливу реакцію на анонс Hogwarts Legacy, і зазначила, що їм потрібно більше часу на доопрацювання проєкта, через що реліз відбудеться у 2022-му році точна дата виходу не повідомляється.

За словами відомого журналіста і редактора порталу Kotaku Джейсона Шрейера, "перенесення Hogwarts Legacy – перше з дуже, дуже багатьох перенесень у 2021 році". Якщо у 2020 році ігри виходили ще в більш-менш звичному графіку, оскільки пандемія мало вплинула на вже готові продукти для 2020 року, то у 2021 і далі масові переклади співробітників на віддалений режим роботи дадуть про себе знати повною мірою.

Втім, конкретні проєкти Шрейер називати не став. Швидше за все, мова йде про ряд ексклюзивів для консолі нового покоління PlayStation 5, які були анонсовані чисто формально, без геймплейних кадрів і будь-якої конкретики. Зокрема, God of War Ragnarok і Gran Turismo 7 з найбільш ймовірних кандидатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти