Sony взяла під крило "нового Кодзіму" для створення ексклюзивних ігор

19 березня 2021, 16:26оновлено 24 березня 2021, 14:10
Продюсер Assassin's Creed Джейд Реймонд відкрила незалежну студію Haven, яка вже працює над дебютним проєктом для Sony.
Sony взяла під крило 'нового Кодзіму' для створення ексклюзивних ігор
Більше ексклюзивів PlayStation 5 на підході / Sony

Колишня співробітниця Ubisoft Джейд Реймонд очолила Haven Entertainment – нову студію, яка буде займатися іграми для консолей сімейства Playstation.

Джейд працювала в Ubisoft як продюсер перших трьох частин Assassin's Creed і оригінального Watch Dogs, після чого працювала над скасованою грою за Зоряними війнами в Motive Studios, а ще пізніше вона очолила Google's Studios, яка не випустила жодної гри.

За словами Реймонд, до складу студії увійшли багато ветеранів індустрії, з якими вона працювала особисто. Дебютний проєкт компанії стане новою інтелектуальною власністю, фінансуванням якої займається PlayStation. Ситуація схожа з Хідео Кодзімой, коли той заснував власну незалежну студію після відходу з Konamiу 2015 році.

відео дня

Haven – незалежна студія, під крилом якої зібралися багато талановитих розробників ігор, з якими я працювала протягом багатьох років (і яких я дуже люблю!), щоб разом займатися справою нашого життя. Прийшов час знову зосередитися на Іграх в місці, де ми можемо розвиватися в своєму ремеслі без перешкод і обмежень

Ми хочемо створювати світи, де гравці зможуть відпочити від реальності, веселитися, знаходити способи самовираження і друзів. Ми хочемо вкласти всю нашу пристрасть у проекти. Ми хочемо дарувати людям щось абсолютно чудове. Тому що віримо, що ігри здатні робити наші життя набагато радісніше. І Sony теж в це вірить – Джейд Реймонд, засновник Haven.

Sony взяла під крило 'нового Кодзіму' для створення ексклюзивних ігор

Що ж до самого Кодзіми, то легендарний геймдизайнер зараз працює над розширеним виданням гри Death Stranding для PS4 і PS5.

Чи буде це платний апдейт для вже наявної версії гри, роздуває показники її графіки до некстгена або ж це буде окрема версія гри – поки невідомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти