Глава Xbox тизерить вихід Death Stranding на консолях Microsoft

26 лютого 2021, 13:59
У Мережі з'явилися навіть припущення про те, що компанія Microsoft намірилася купити студію Kojima Productions.
Кадр з Death Stranding
Кадр з Death Stranding / Kojima Productions

Глава Xbox Філ Спенсер, який любить ховати на видному місці прихованки до майбутніх анонсів Xbox, з'явився на конференції Microsoft по АІ раптово з Nintendo Switch і фігуркою Люденса – маскота Kojima Productions – на тлі.

Користувачі Твіттера вже припустили, що це може бути натяком на вихід Death Stranding на Xbox Series і на довгострокову співпрацю між Xbox і Nintendo одночасно.

Цікаво ще те, що на одній з полиць можна помітити геймпад з розфарбуванням в стилі контейнерів зі згаданої гри Кодзіми, а також помаранчевий геймпад, якого поки немає в офіційній лінійці. На самій же конференції Філ поговорив про важливість технологій і яке безмежне і невимовне майбутнє нас чекає, коли ігри переберуться "в хмари". Але без конкретики.

Що з цього правда, а що – підступи СПГС, поки невідомо. Залишається чекати анонсів або їх відсутності. До речі, у грудні 2020-го вже проскакували чутки, нібито Microsoft намірилася купити творців Death Stranding з Хідео Кодзімою на чолі.

Глава Xbox тизерить вихід Death Stranding на консолях Microsoft

Нагадаємо, що реліз Death Stranding на Playstation 4 відбувся у листопаді 2019 року. Комп'ютерна версія надійшла в продаж в липні минулого року. На агрегаторі рецензій Metacritic гра набрала в середньому 82 балів зі 100. Варто відзначити, що Death Stranding є, мабуть, найдивнішим і найсміливішим ААА-тайтлом останніх років: одні оспівують оди любові з перших же хвилин, інші – дивуються і донині, мовляв, що це взагалі було.

Пізніше на цей рік запланований вихід розширеного видання Death Stranding для PS4 і PS5. Чи буде це платний апдейт для вже наявної версії гри, роздуває показники її графіки до некстгена або ж це буде окрема версія гри – поки невідомо.

А поки для охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Раніше Кодзіма офіційно підтвердив роботу над своїм наступним проєктом. На цю мить гра знаходиться на ранній стадії розробки, але про що вона саме, невідомо. Велика ймовірність, що маестро робить гру на базі оригінальної IP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти