Компанія CD Projekt Red розповіла про продажі Cyberpunk 2077 після катастрофічного старту

22 грудня 2020, 21:04оновлено 26 березня 2021, 17:53
До виходу, нагадаємо, повідомлялося про 8 млн попередніх замовлень.
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз
Cyberpunk 2077 Кіану Рівз

Днями в ході звіту перед інвесторами компанія CD Projekt Red опублікувала свіжу інформацію про продажі багатостраждальної рольової гри Cyberpunk 2077.

За перші 10 днів продажі гри перевищили 13 мільйонів копій на всіх платформах – і це з урахуванням рефандів. Сюди входять як продажі з цифрових, так і фізичних магазинів.

Керівники CD Projekt відзначили, що вирішили оголосити дані про продажі, оскільки це може вплинути на будь-які рішення, пов'язані з інвестиціями. Що примітно, практично разу після публікації даних акції почали трохи збільшуватися в ціні.

відео дня

Нагадаємо, що реліз Cyberpunk 2077 відбувся в ніч на 10 грудня. Хтось каже, що навіть після 180+ годин в грі, в Cyberpunk 2077 залишається ще повно квестів і контенту для дослідження, а комусь вистачило 22 годин для повного проходження.

Оцінка Cyberpunk 2077 на Metacritic як і раніше досить висока і тримається на позначці в 87 балів зі 100. А ось користувачі ставляться до гри куди прохолодніше. Поточний середній бал ПК-версії – скромні 7,1, Xbox One – 4,5, а на PS4 і зовсім 3,3. Гравців не влаштовує технічний стан на старті: невисока продуктивність, баги та вильоти. Це особливо помітно на консолях минулого покоління.

Раніше розробники випустили черговий патч під номером !1!, який усуває безліч багів, а також покращує продуктивність і загальну стабільність гри. За відгуками користувачів гра дійсно стала працювати краще, і грати тепер набагато приємніше.

Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt Red

На цю мить гру можна купити тільки на консолях Xbox і ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Хочеться сподіватися, що поляки зможуть відполірувати продукт в найкоротші терміни. Запуск поки що задався лише з фінансового боку, тому що це все схоже на кошмар для іміджу: низькі користувацькі оцінки на Metacritic, неабияка кількість скарг в Мережі та велика дистанція до фінального результату. Напевно в CD Projekt Red зараз аврал, оскільки Sony тимчасово зняла Cyberpunk 2077 з продажу в PS Store. Поки невідомо, коли гра повернеться в продаж. Можливо, Sony дозволить знову випустити її в PS Store тільки після внесення глобальних змін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти