Онлайн Watch Dogs: Legion запустять у березні: чого чекати гравцям

22 лютого 2021, 21:04оновлено 24 березня 2021, 17:59
На запуску будуть доступні 5 кооперативних завдань, складний рейд і PvP-битви спайдерботами.
watch dogs
Онлайн Watch Dogs: Legion вийде 9 березня / Ubisoft

Французька компанія Ubisoft, яка спеціалізується на розробці та виданні комп'ютерних ігор, офіційно оголосила про те, що мультиплеєр хакерської гри Watch Dogs: Legion з'явиться вже 9 березня – спочатку його планували впровадити ще на початку грудня 2020-го.

Очікується, що він буде достатньо великим, аби зацікавити нових користувачів і повернути старих.

Упор зроблений на кооператив з 4 осіб, але повідомляється, що можна і поодинці. Команда повинна буде виконувати активності на карті та діяти спільно, звільняючи зони впливу і виконуючи місії. Завдяки голосовому чату все це буде проходити цікавіше. Завдань обіцяють велику кількість плюс світові події, івенти та постійні оновлення. Хто відвідав закриту бету – знає, як приблизно все буде влаштовано.

Окрім кооперативних місій, гравців також чекає:

  • Нетривіальний рейд в абсолютно новій локації. Журналісти, до речі, розкритикували режим за поганий баланс, який не дозволив дійти до фіналу режиму;
  • PvP, де гравці б'ються один з одним, керуючи спайдерботами. ЗМІ зазначають, що він нагадує Quake;
  • Режим "Вторгнення", в якому гравці вдираються у світи в ролі ворогів, затримається на невизначений термін.

Оновлення буде безплатно для всіх власників оригінальної гри. Нагадаємо, що реліз нової частини хакерської пісочниці відбувся в кінці жовтня 2020-го на консолях PlayStation і Xbox, а також ПК. Головна її відмінність від попередніх двох частин хакерської саги у відкритому світі полягає в тому, що тепер гравець може вибрати для себе як протагоніста будь-якого жителя ігрового міста.

Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають відмінний шутер, Rage 2 від id Software і Bethesda, в якому гравців чекає випалена катастрофою пустка, повна мутантів і вороже налаштованих людей.

Також разом з Rage 2 користувачі EGS можуть забрати перегонову аркаду Absolute Drift – досить старий проєкт, який вийшов ще 5 років тому в Steam, але з "дуже позитивними" відгуками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти