Хакери завдали фінального удару по новому блокбастеру Ubisoft

4 листопада 2020, 10:18оновлено 4 листопада 2020, 11:12
У мережу потрапив вихідний код Watch Dogs: Legion розміром 560 гігабайтів.
Арт Ігри Watch Dogs Legion
Арт ігри Watch Dogs Legion / Ubisoft

Багато напевно пам'ятають, як пару тижнів тому група хакерів повідомила, що вкрала вихідний код даних нової частини Watch Dogs. Тоді більшість розцінила це частиною піар-кампанії гри, але тепер стало ясно, що це не так — на один закордонний приватний трекер був злитий повний вихідний код гри вагою 560 гігабайтів.

Відповідальність за витік на себе взяла хакерська група Egregor, яка вже встигла навести чимало шороху за останній місяць. Раніше група зловмисників "атакувала" найбільшу мережу книжкових магазинів у Сполучених Штатах, Barnes & Noble, в рамках якої отримала доступ до деяких корпоративних систем.

Хакери завдали фінального удару по новому блокбастеру Ubisoft

Найцікавіше, що умільці вже встигли проаналізувати код і помітити, що скрипти в грі написані на Scratch — освітня мова програмування, створена для дітей і підлітків.

Жертвою Egregor також стала компанія Crytek, у якої вкрали близько 200 ГБ документів та, імовірно, вихідні коди Hunt Showdown і Crysis 3. У витоку Crytek були знайдені відповідні документи, що пропонують створити наступні проєкти: королівську битву по Crysis, Crysis VR, перевидання Crysis 2 і 3, і мобільну версію Hunt.

Ubisoft поки ніяк не прокоментувала злив коду гри. Але враховуючи, що всі посилання на його завантаження активно видаляються, студія явно має намір боротися з хакерами.

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Реліз Watch Dogs: Legion відбувся 29 жовтня на PS4, Xbox One і PC. На консолях наступного покоління гра вийде разом з їх релізом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти