Мультиплеєр Watch Dogs: Legion на ПК доведеться почекати

7 березня 2021, 16:58оновлено 24 березня 2021, 14:53
На консолях і Stadia онлайн з'явиться наступного тижня, але без тактичних операцій – їх перенесли на 23 березня.
Арт Ігри Watch Dogs Legion
Онлайн Watch Dogs: Legion на ПК перенесено / Ubisoft

В офіційному Твіттері гри розробники недавнього хакерського екшену Watch Dogs: Legion повідомили, що їм довелося перенести реліз мультиплеєра на ПК.

Точних термінів вони не називають, тому що вони залежать від того, як швидко вдасться усунути вильоти гри на деяких відеокартах. Дату релізу мультиплеєрного режиму обіцяють повідомити трохи пізніше.

А тим часом 9 березня на консолях PlayStation і Xbox будуть доступні 5 невеликих кооперативних місій і змагальний режим, в якому гравці в ролі спайдерботів зможуть битися один проти одного: ЗМІ відзначають, що він нагадує Quake, але навряд чи режим стане довгогральним. Оновлення буде безплатно для всіх власників оригінальної гри.

Нагадаємо, що реліз нової частини хакерської пісочниці відбувся в кінці жовтня 2020-го на консолях PlayStation і Xbox, а також ПК. Головна її відмінність від попередніх двох частин хакерської саги у відкритому світі полягає в тому, що тепер гравець може вибрати для себе як протагоніста будь-якого жителя ігрового міста.

Для всіх охочих ознайомитися з Watch Dogs: Legion доступні наступні пропозиції:

Watch Dogs: Legion - трейлер мультиплеєра

Раніше ми повідомляли, що в Раді готуються ввести податок для інтернет-гігантів на кшталт Google, EGS і Steam. Потенційно це означає значне зростання цін на цифрові ігри (ймовірно на 20%).

На цю мить так званий "податок на Гугл" існує в 60 країнах світу, серед яких країни ЄС, Великобританія, Росія, Білорусь. Ще кілька країн, серед яких Ізраїль і Китай, збираються ввести такий же податок найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти