Microsoft розповіла про майбутні оновлення для консолей Xbox Series X|S

18 лютого 2021, 04:12оновлено 24 березня 2021, 19:25
Команда старанно працює над функцією Quick Resume, вивчає скарги щодо геймпадів, а також покращує мобільний додаток Xbox.
Microsoft розповіла про майбутні оновлення для консолей Xbox Series X|S
Halo Infinite - головний ексклюзив Xbox Series X|S на 2021 / Microsoft

Як повідомляє IT House, в ході останнього випуску Xbox Джейсон Рональд (Jason Ronald), глава відділу програмування в команді Xbox, розповів про плани Microsoft щодо поліпшення своїх консолей нового покоління.

Рональд відзначив, що після виходу Xbox Series в листопаді минулого року команда розробників пішла у відпустку, під час якого збирала відгуки гравців. На їх основі компанія буде випускати майбутні оновлення.

У планах Microsoft поліпшити роботу функції Quick Resume (що дозволяє швидко перемикатися між декількома останніми іграми), проблеми з якою періодично виникають в деяких іграх. Крім цього, компанія старанно вивчає скарги гравців на відключення контролера.

Крім того, в найближчі місяці розробники планують оновити мобільний додаток Xbox, додавши, наприклад, досягнення, а власників Xbox Series чекають поліпшення, що стосуються трансляцій і DVR.

Раніше з'явилася інформація, що проблеми з постачання Xbox Series X|S збережуться як мінімум до другого кварталу 2021 року, а варіант, при якому ви зможете просто прийти в магазин і отримати її відразу в руки – до початку літа.

читайте такожMicrosoft натякнула, що український шутер S.T.A.L.K.E.R. 2 не вийде у 2021 році

На українському ринку офіційна вартість консолей становить 11 999 і 15 999 гривень за Xbox Series S і Xbox Series X відповідно.

Нагадаємо, що суттєва різниця в ціні консолей Microsoft нового покоління обумовлена слабкішим залізом у молодшій версії, та відповідно меншою кількістю ігрових можливостей. В першу чергу у Xbox Series S немає оптичного приводу, у зв'язку з чим встановлювати гри на неї можна буде виключно з цифрового магазину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти