Як підключити телефон до телевізора: топ-5 способів

18 липня 2024, 15:55оновлено 18 липня, 17:16
871
Для виведення зображення на телевізор не потрібно багато зусиль, лише знати кілька хитрощів.
телефон, телевизор, кабеля
Чи можна підключити телефон до телевізора для перегляду / Колаж: Главред, фото: flickr, скрін з відео

У великій компанії часто хочеться разом переглянути фільм чи старі фотографії, але вони зберігаються на телефоні. Та це не проблема - зображення можна з легкістю вивести на великий екран. Потрібно знати тільки, як можна підключити телефон до телевізора.

Як підключити телефон до телевізора через HDMI

Порт HDMI призначений для передачі відео та аудіо у високій якості, при цьому не потрібно жодного софту та налаштувань. Через цей кабель, до речі, можна підключитися не лише до телевізора, а й до монітора або мультимедійного проектора.

Щоб вивести зображення з телефона на телевізор потрібно використовується кабель HDMI та адаптер. Потрібний формат адаптера залежить від того, який вихід у смартфона. З'єднайте усі кабелі та насолоджуйтеся картинкою.

відео дня

Як підключити телефон до телевізора та дивитися ютуб

Щоб переглядати відео на YouTube потрібно підключити телефон до телевізора з функцією Smart Tv. Це можна зробити, відкривши додаток на пристрої. Оберіть відео, яке хочете переглянути, і натисніть значок у відеопрогравачі. Після цього виберіть телевізор, на який хочете транслювати контент, і дочекайтеся підключення.

Як підключити телефон до Samsung

Як повідомляють у компанії Samsung, для виведення зображення на великий екран із смартфона потрібно перетворити свій телевізор на робочу станцію за допомогою Samsung DeX. Підключіть смартфон бездротовим способом або через шнур USB. Ще один варіант - використовуйте додаток SmartThings для миттєвого підключення, але прослідкуйте, щоб пристрої перебували в одній мережі Wi-Fi.

Як можна підключити телефон до телевізора без дротів

Зробити це можна за допомогою Wi-Fi Direct. Щоб підключитися до телевізора: знайдіть функцію Wi-Fi Direct у налаштуваннях обоє пристроїв та активуйте її, з телефона запустіть пошук бездротових пристроїв і коли телефон виявить телевізор, виберіть його у списку бездротових пристроїв.

Що таке Samsung?

Samsung - південнокорейська корпорація, компанія-виробник електроніки зі штаб-квартирою в Сеулі. Слово "Samsung" корейською мовою буквально означає "три зірки". Samsung Electronics Co., Ltd. — світовий лідер в сфері виробництва напівпровідників, телекомунікаційного та цифрового медіаобладнання, а також у сфері технологій цифрової конвергенції. Консолідовані продажі компанії у 2010 році становили 135,8 млрд доларів США, пише Вікіпедія.

Інші новини про технології:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти