Такого в iPhone ще не було – з'явилися свіжі подробиці про новий Айфон 13

29 січня 2021, 19:34оновлено 25 березня 2021, 13:00
Очікується, що топова конфігурація iPhone 13 Pro вперше отримає 1 ТБ пам'яті.
Логотип Apple
З'явилися свіжі подробиці про iPhone 13 / Apple

За останні кілька років обсяг постійної пам'яті смартфонів значно зріс і колись вважавшийся непоганими 128 ГБ тепер є чи не мінімально допустимими.

Днями відомий інсайдер Джон Проссер, який розкрив чимало подробиць про iPhone 12 та інші новинки Apple ще до їх прем'єри, розповів, що в лінійці iPhone 13 буде як мінімум одна модель з досить великим об'ємом постійної пам'яті.

Очікується, що топова конфігурація iPhone 13 Pro буде оснащуватися пам'яттю об'ємом 1 ТБ, що вдвічі більше, ніж максимальний обсяг пам'яті в лінійці смартфонів iPhone 12. Досі подібним об'ємом постійної пам'яті могли похвалитися поодинокі смартфони, такі як Samsung Galaxy S10+, Smartisan R1 і ASUS ROG Phone II Ultimate Edition.

На поточний момент невідомо, чи планує компанія збільшити мінімальний обсяг пам'яті в базовій моделі, який зараз становить 128 ГБ. Другою ж помітною зміною в майбутніх iPhone 13 може стати знаменитий "чубчик" – за словами інсайдера, CAD-схеми ілюструють її зменшення у висоту при збереженні ширини.

Втім, якщо це і станеться, то тільки в наступному році. Раніше інший Інсайдер повідомляв, що Apple може перервати низку нових номерних моделей і випустити iPhone 12S зі сканером пальця в більш сучасному форматі.

Так, зокрема, замість iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і 13 Pro Max вийдуть iPhone 12S mini, iPhone 12S, iPhone 12S Pro і 12S Pro Max відповідно. Джерела запевняють, що їх дизайн майже не зміниться, проте товщина корпусу збільшиться на 0,26 мм, а блоку основної камери – на 0,9 мм.Сама ж камера отримає сапфірове скло. Старшим же моделям Pro і Pro Max приписують екрани LTPO з підтримкою високої частоти оновлення 120 Гц, а також технологію Freesync, яка дозволить уникнути можливих розривів зображення.

Очікується, що компанія Apple владнає всі проблеми з постачанням і повернеться до колишнього графіку випуску айфонів, а тому проведе традиційну презентацію у вересні, а не в жовтні, як у 2020-му році.читайте такожСтало відомо, чим Apple порадує фанатів iMac та Mac Pro у 2021 році

Раніше стало відомо про плани Apple випустити здешевлену версію навушників повнорозмірних навушників AirPods Max.

Очікується, що майбутня модель може коштувати близько 350 доларів або понад 9999 грн. З такою ціною здешевлена версія AirPods Max зможе скласти конкуренцію популярними моделями типу Sony WH-1000xm4 і Bose QuietComfort 35 II.

Нагадаємо, перші повнорозмірні навушники Apple анонсували 8 грудня 2020 року, а їх фактичні продажі в Україні стартували 25-го числа. Новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти