Не поспішайте з купівлею – Apple випустить здешевлену версію навушників AirPods Max

6 січня 2021, 15:24оновлено 26 березня 2021, 15:32
Вони будуть з пластику, але збережуть ключові технології повнорозмірних навушників.
AirPods Max
Apple працює над дешевшими AirPods Max / Apple

За даними інсайдера LeaksApplePro, відомого точними "сливами" про майбутні продукти Apple, американська корпорація має намір випустити менш дорогу версію повнорозмірних навушників AirPods Max.

Очікується, що майбутня модель може коштувати близько 350 доларів або понад 9999 грн. З такою ціною здешевлена версія AirPods Max зможе скласти конкуренцію популярними моделями типу Sony WH-1000xm4 і Bose QuietComfort 35 II.

Компанія планує внести деякі зміни для здешевлення навушників - зокрема, наголов'я з нержавіючої сталі й вушні чашки з анодованого алюмінію замінять пластиком. Це вирішить не тільки проблему дорожнечі, але і питання ваги, оскільки оригінальна версія AirPods Max через своїх матеріалів здається досить важкою. При цьому прийдешня новинка все так же буде володіти всіма ключовими функціями: активне шумозаглушення, просторовий звук і 20-годинну автономність.

Нагадаємо, перші повнорозмірні навушники Apple анонсували 8 грудня 2020 року, а їх фактичні продажі в Україні стартували 25-го числа. Новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Всі елементи AirPods Max, від амбушюрів до оголовья, спроектовані таким чином, щоб навушники оптимально прилягали до голови будь-якої форми. Завдяки цьому досягається неймовірне якість і багатство звуку. Амбушури з акустично оптимізованого піноматеріалу з ефектом пам'яті м'яко закривають вушну раковину, забезпечують якісну звукоізоляцію і створюють основу для приголомшливого звуку.

AirPods Max поставляються з м'яким чохлом Smart Case, в якому вони автоматично переходять в режим наднизького енергоспоживання. Навушники, як і чохол для них, доступні в синьому, білому, чорному, зеленому і червоному кольорах.

Раніше в мережі з'явилися перші подробиці про новий iPhone 13. За інформацією джерел, у 2021 році Apple представить чотири флагманських смартфони, як і в цьому році: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і Pro Max.

Повідомляється, що всі пристрої збережуть поточний дизайн з плоскими гранями та вийдуть в тих же розмірах. Головною відмінністю наступного покоління від поточного стане покращений надширококутний сенсор. Його апертуру збільшать з f/2.4 до f/1.8, що дозволить захоплювати більше світла і робити якомога якісніші знімки в умовах недостатньої освітленості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти