Cyberpunk 2077 не можна купити для PlayStation, гру викинули з магазину

18 грудня 2020, 09:08
Вже зараз можна запросити повернення коштів.
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Компанія Sony на хвилі масових скарг гравців на жахливе технічне виконання гри Cyberpunk 2077 прийняла рішення викинути гру зі свого цифрового магазину.

На даний момент її профілю немає в PS Store, а всі бажаючі можуть отримати свої гроші назад незалежно від кількості часу, проведеного за грою.

Для того, щоб це було комфортно робити, Sony навіть запустила спеціальну сторінку для рефанда. Повернути кошти можна, перейшовши за цім посиланням.

відео дня

"Sony прагне до того, щоб всі наші клієнти були задоволені своїм ігровим досвідом, тому ми повернемо гравцям всі кошти, витрачені на покупку гри Cyberpunk 2077 в PlayStation Store. SIE також видалить Cyberpunk 2077 з PlayStation Store до наступного повідомлення. Як тільки ми отримаємо підтвердження, що ви придбали Cyberpunk 2077 в PlayStation Store, ми почнемо процес повернення коштів", - йдеться в заяві компанії.

читайте такожCD Projekt Red пообіцяла повернути гроші незадоволеним покупцям Cyberpunk 2077Також наголошується, що процес повернення може залежати від способу оплати і фінансової установи.

Варто відзначити, що повернення коштів можливе тільки за покупку цифрової копії гри і не поширюється на фізичні копії (диски).

Польські розробники з CD Projekt RED в свою чергу уточнили, що рішення було прийнято після обговорення розробників гри з Sony.

Аналітики не виключають, що Sony і Microsoft подадуть до суду на CD Project RED, так як останні зізналися, що їм вдалося обійти процес сертифікації на консолях Xbox і PlayStation.

Чи буде знімати з продажу гру Microsoft, поки невідомо.

В PS Store гра коштувала 1 999 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти