Творці Halo Infinite розхвалили ПК-версію і показали нові кадри з гри

2 травня 2021, 20:14
Раніше реліз гри перенесли на 2021 рік – багато хто пов'язав це з невдоволенням гравців через не найвидатнішу графіку.
Творці Halo Infinite розхвалили ПК-версію і показали нові кадри з гри
Нова порція скріншотів Halo Infinite / Microsoft

Компанія Microsoft і студія 343 Industries поділилися новими скріншотами, мабуть, найголовнішого ігрового ексклюзиву екосистеми Xbox Halo Infinite, показавши, як вона буде виглядати на надшироких моніторах.

Гра стала виглядати помітно красивіше, але хотілося б поглянути не тільки на ультраширокий формат, але і на те, як буде себе все вести в динаміці. Сподіваємося, що гру таки вдасться випустити до кінця 2021 року.

Разом з тим розробники з 343 Industries поділилися новими подробицями комп'ютерної версії науково-фантастичного шутера, що стосуються інтерфейсу, плейлистів, розширених налаштувань, управління і не тільки:

відео дня
  • У гри буде підтримка динамічного дозволу на PC;
  • Гра підтримує UltraWide-монітори від 32: 9;
  • Вбудований античит виявляє читерів по їх поведінці в грі;
  • Кроссплей доступний між гравцями в Steam, Xbox Live і Xbox Game Pass. Також друзі з Discord зможуть приєднатися до вашої гри;
  • У змагальному матчмейкінгу можна буде грати тільки з одним типом управління (клавіатура або геймпад).

Спочатку компанії планували випустити Halo Infinite в кінці 2020 року разом із запуском нових ігрових консолей Xbox Series X і Xbox Series S, але реліз нового проєкту перенесли на 2021 рік, щоб у команди розробників був час "завершити критично важливу роботу, необхідну для створення самої амбітної гри Halo за всю історію".

За синопсисом, Майстер-чіф повертається в Halo Infinite зі "своєю найбільшою пригодою, в якій йрму ще належить врятувати людство". Сюжетна лінія буде "більш людяною", причому Майстер-чіф буде грати більш центральну роль, ніж в Halo 5: Guardians. Трейлер E3 2018 натякнув, що сюжет буде розвиватися на кільці Halo, а також продемонстрував дизайн броні Master Chief Mark VI.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти