Готуйтеся, ассасини: Ubisoft безкоштовно роздає Assassin's Creed II

14 квітня 2020, 17:32
Багатьма гравцями ця частина вважається кращою.
Кадр з Assassin's Creed II
Кадр з Assassin's Creed II / Ubisoft

Assassin's Creed II – легендарна частина відомої на весь світ серії ігор від Ubisoft, яка і вивела історію про ворожнечу асасинів і тамплієрів на принципово новий рівень. Багатьма гравцями саме ця частина вважається кращою. І прямо зараз у вас є можливість забрати її собі безкоштовно.

Безкоштовна роздача Assassin's Creed II триватиме 72 години і завершиться 17 квітня в 16:00. Достатньо лише перейти за посиланням і забрати свою безкоштовну гру. Після цього ви зможете Assassin's Creed II скачати безкоштовно.

Сторінка роздачі Assassin's Creed II
Сторінка роздачі Assassin's Creed II

Ваша копія гри буде для Uplay, не для Steam. Відмінний привід зареєструвати акаунт у сервісі Ubisoft, якщо до цього у вас його не було.

Важливий момент – у цій версії гри немає російської або української мови. Пов'язано це з тим, що коли Assassin's Creed II вперше вийшла в 2009 році, версію російською видавали окремо. В ній навіть не було прив'язки до Uplay.

Сюжет гри розповідає про Еціо, батька і братів якого повісили, а самого хлопця назвали зрадником. Загорівшись ідеєю помсти, Еціо встає на стежку асасинів, поступово дізнаваясь все більше і більше таємниць Італії у часи Відродження.

Раніше ми розповідали, які безкоштовні ігри прямо зараз роздають в Epic Games Store.

Assassin's Creed II – трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти