В Epic Games Store безкоштовно роздадуть гру про хаос і вибухи Just Cause 4

9 квітня 2020, 18:31
А прямо зараз можна забрати Sherlock Holmes: Crimes and Punishments і Close To The Sun.
Арт Just Cause 4
Арт Just Cause 4 / Avalanche Studios

Epic Games Store не забуває радувати гравців безкоштовними іграми в настільки важкий нині час. Прямо зараз ви можете забрати непогані Sherlock Holmes: Crimes and Punishments і Close To The Sun, а у другій половині квітня віддадуть Just Cause 4.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments створила українська студія Frogwares. У грі вам належить розслідувати різні справи, застосовуючи при цьому фірмову дедукцію Шерлока Холмса. Це відмінний сучасний квест, який точно порадує всіх любителів хороших історій.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments – трейлер

З Close To The Sun ситуація вже більш незвичайна. Її розробники явно надихалися серією BioShock. Вам належить досліджувати моторошний корабель, щоб розгадати всі його таємниці. А ще гра досить страшна, так що ми вас попередили.

Close To The Sun – трейлер

Ці ігри можна буде забрати до 16 квітня. Потім прийде черга Just Cause 4, в якій головному героєві Ніко належить повалити чергового диктатора. Звичайно ж, буде багато вибухів і стрілянини.

Just Cause 4 – трейлер

А разом з Just Cause віддадуть ще й Wheels of Aurelia, незвичайну дорожню пригоду по просторах Італії.

Раніше ми розповідали, що в Steam проходить розпродаж крутих ігор з коміксів DC. Саме час з ними познайомитися краще. Ми зібрали всі знижки в одній замітці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти