Apple планує випустити до 2020 року пару шалено дорогих навушників

7 квітня 2020, 17:19оновлено 7 квітня 2020, 18:10
З ними компанія хоче назавжди залишити навушники Beats в минулому.
Концепт-арт AirPods Pro
Концепт-арт AirPods Pro / iPhones.ru

У 2020 році Apple хоче максимально посилити свою лінійку навушників AirPods, щоб назавжди залишити в історії попереднього гіганта ринку – Beats. Для цього компанія підготувала кілька новинок, інформація про яких вже витекла в мережу.

Чутками поділився інсайдер Джон Проссер, який часто говорить правду про продукцію Apple за деякий час до офіційного анонсу. На цей раз він розповів про пару нових моделей навушників від Епл.

У першій моделі наразі немає точної назви, але ці нушники будуть повнорозмірними і накладними. Втім, все ще бездротовими. Поки що на них посилаються як на Apple Over-Ear Headphones, кодове ім'я – B515. Їх ціна складе 350 доларів (9480 гривень).

відео дня

читайте такожApple розробила мільйони масок для захисту від коронавірусуДруга модель вже буде нагадувати класичний формат AirPods. Її називають AirPods X, кодове ім'я – B517. Ці навушники призначені для бігу та спорту. Їх ціна складе 200 доларів (5420 гривень).

Перші навушники повинні були представити на весняному заході WWDC, але його скасували та перенесли в онлайн. Можливо, їх покажуть разом з бюджетною моделлю iPhone 2020 року. А AirPods X повинні показати у вересні-жовтні 2020 року.

Поки це все чутки, але Проссер впевнений у своїх джерелах. Також він відзначив, що продукцію Beats продають співробітникам Apple зі знижками до 40%, щоб швидше утилізувати залишки. Справа в тому, що бренд Beats зараз належить Apple, але компанія хоче назавжди позбутися від нього, зосередившись на AirPods. Apple прагнути, щоб усі хотіли навушники AirPods купити собі.

Раніше ми розповідали, що презентація нового топового iPhone 12 може затриматися до 2021 року. Всьому виною коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти