ЗМІ: Apple може перенести презентацію iPhone 12 на 2021 рік

20 березня 2020, 13:50
Компанія поки так і не оговталася від коронавірусу.
Логотип Apple
Логотип Apple / Medium

Нехай Китай потроху оговтується від наслідків коронавіруса, а заводи вже починають працювати, Apple поки не вирішила всі свої проблеми. Через збої у ланцюжку виробництва компанія може перенести вихід iPhone 12.

Своїми думками з цього приводу поділилося видання Bloomberg, посилаючись на різні свої джерела. Епл завжди проводить презентацію нових моделей Айфон у вересні. Але в 2020 році це може змінитися.

Нехай головний завод Foxconn по збору iPhone поступово повертається до роботи на повну потужність, цикл виробництва одним їм не обмежується. У Apple є підрозділи по всьому світу, які постачають їй компоненти для смартфонів. Так у Німеччині, Великобританії та Італії займаються чіпами контролю живлення, в Південній Кореї – екранами, в США – моделями бездротових технологій, а в Ізраїлі – новими розробками і процесорами. Враховуючи, що коронавірус зараз охопив весь світ, то виробництво може зупинитися буквально завдяку одному офісу.

відео дня

читайте такожСлух: Apple розробляє бюджетний смартфон розміру PlusПричому країни не однаково переносять епідемію Covid-19. І якщо Китай вже майже зумів повернутися до нормального життя, то в Італії кількість загиблих поки найбільша у світі.

В результаті Apple зараз застигла в невизначеності. Поки розробка iPhone 12 йде нормально, але ніхто не може сказати, що буде через тиждень або місяць. В гіршому випадку Айфон 12 перенесуть на 2021 рік.

Чому коронавірус не нашкодив новим iPad Pro і MacBook Air? Їх почали робити ще в січні, компанія отримала їх стратегічний запас, але навіть так кількість пристроїв при продажах довелося обмежити по два на людину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти