Ghost of Tsushima, одна з головних ігор PlayStation 4, отримала дату виходу та новий трейлер

5 березня 2020, 18:19
Поринути в японську естетику від Sucker Punch можна буде вже влітку.
Арт Ghost of Tsushima
Арт гри Ghost of Tsushima / Sucker Punch Productions

Ghost of Tsushima - один з головних ексклюзивів PlayStation 4 в 2020 році. Ми не чули про гру деякий час, але розробники з Sucker Punch Productions несподівано поділилися новим трейлером, а також назвали дату виходу.

Новий Ghost of Tsushima трейлер проливає світло на історію гри. Ви візьмете на себе роль відважного Дзина Сакая. На його рідний острів Цусіма готуються напасти монголи. І Дзін повинен пожертвувати всім, можливо, навіть своїми принципами і ідеалами, щоб захистити свій дім.

Ghost of Tsushima дата виходу - 26 червня 2020 року. Як бачите, чекати залишилося не так вже багато. У Ghost of Tsushima передзамовлення вже доступне.

Також Sucker Punch Productions оголосила склад особливих видань гри. В Ghost of Tsushima Special Edition увійдуть стилбук для диска і цифровий артбук, а також набір екіпіровки.

Зміст
Склад Ghost of Tsushima Special Edition

А ось з Ghost of Tsushima collector's Edition вже цікавіше. В це видання увійдуть справжня (досить страшна і важка) маска, японський військовий прапор сасімоно, традиційна японська упаковка для подарунків фуросікі, фізична книга-артбук і всі бонуси зі Special Edition.

Склад
Склад Ghost of Tsushima collector's Edition

Студія Sucker Punch Productions відома своєю серією inFamous. Вона розповідає про світ, в якому частина людей отримала суперздатності. Однак звичайні люди не готові з цим миритися і хочуть знищити всіх новоявлених біотерористів. Одна з особливостей ігор серії - система морального вибору, завдяки якій можна стати благородним героєм, так і моторошним лиходієм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти