В Україну увірветься сильне похолодання з дощами: синоптик назвала дату

7 вересня 2023, 14:47оновлено 8 вересня 2023, 17:15
Остання спека перед похолоданням накриє Україну вже 12-13 вересня.
погода
Прогноз погоди в Україні / фото: pexels

Погода в Україні скоро погіршиться. Після першого бабиного літа в Україну увірветься похолодання з сильними дощами. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її даними, перші дощі налетять на Україну вже 13-15 вересня.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: Вріже майже 6-бальний шторм: в Україні затягнулася сильна магнітна буря.

відео дня

Однак за даними Діденко, найближчими днями буде тепло, сонячно та сухо. Вечори та ранки будуть достатньо свіжими.

"Температура повітря +20+25 градусів, на північному сході +18+22, на півдні до +28 градусів. Кияни! Лишіть свої прибирання, консервації та осінні миття вікон на потім - всі на вулиці! Там буде гарно - сонце, +22 градуси", - йдеться у повідомленні.

Справжня спека огорне Україну 12-13 вересня.

Погода в Україні на осінь 2023

Стало відомо, якою буде осінь 2023 року. Синоптик дав прогноз погоди на вересень, жовтень, листопад. Середня температура повітря восени цього року очікується на рівні 8°C, що робить сезон менш теплим, ніж осінь 2022, свідчить прогноз погоди.

Синоптики також вважають, що восени 2023 року рано прийдуть заморозки. Згідно з прогнозом народного синоптика, опадів у перші два місяці цієї осені буде більше, ніж зазвичай. А на початку листопада уже почнуться неприємні "сюрпризи" – буде сильне похолодання. Зимова погода цього року почнеться досить рано.

Також синоптик запевняв, що природне явище Ель-Ніньо принесе в Україну аномально теплу осінь та м'яку зиму. Перші заморозки на території України очікують в середині листопада, а в грудні буде помірно тепло, свідчить прогноз погоди.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти