У Києві випав перший сніг

23 листопада 2021, 12:47оновлено 23 листопада 2021, 13:53
Опади поки спостерігаються на правому березі столиці.
дощ, сніг
У столиці України пішов перший сніг / УНІАН

У Києві пішов перший сніг 23 листопада 2021 року. Опади спостерігаються в центральних районах міста.

Невеликий сніг йде на Подолі, вулиці Богатирській, а також на Куренівці і Виноградарі. Крім того, снігові опади в центральних районах міста, в тому числі біля цирку, пише РБК Україна.

Про невеликий сніг також повідомили жителі Святошинського та Солом'янського районів.

відео дня

Тим часом синоптик Наталія Діденко попереджає, що сніг посилиться вже увечері, 23 листопада.

"Увага! Дорогі кияни та мешканці околиць! Сьогодні ввечері, а десь і раніше, йтиме сніг!" - повідомила синоптик.

Також вона радить подбати заздалегідь про способи, як дістатися додому з роботи, оскільки перші опади можуть спровокувати проблеми з трафіком.

"Обов'язково-зимова гума, включені фари, відповідне взуття не лише машинам, а й собі, гарячий чай у термосі в салоні", - додала Діденко.

Якою буде зима 2021-2022 в Україні

Загальна метеорологічна перспектива говорить про те, що взимку 2021-2022 снігу буде як кіт наплакав, температурний режим буде помірний, а новорічна ніч, найімовірніше, не порадує Сніговою казкою.

читайте такожПерший сніг на поріг: кілька регіонів України засніжило - яскраві фото та відеоВ грудень температура повітря буде приблизно такою, як в листопаді – невеликий "плюс" вдень і невеликий "мінус" вночі. Але груднева погода буде нестійкою - температурні гойдалки можливі кожні кілька днів.

Січень в цілому теж буде теплим, за винятком окремих днів в період Новорічних свят, коли може похолодати до -20 градусів. Українцям пообіцяли дубак на початку місяця і на Різдво, який триватиме до Водохреща, 19 січня.

Лютий, як і будь-який останній місяць сезону, "примхливий", і характеризується перепадами температур. Спочатку буде незначне потепління, після якого морози повернуться з новою силою. Великого снігового покриву, за розрахунками кліматолога, не буде.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти