Україну атакують найсильніші снігопади: синоптики назвали дати снігового циклону

6 грудня 2022, 11:03
Снігопад 7 грудня в Україні буде майже весь день. Крім того, Україну накриють крижані дощі.
погода, погода в Україні
Погода в Україні / goodfon.ru

Погода в Україні найближчими днями буде дуже неприємною. Як прогнозують синоптики, з 7 грудня в Україну почне надходити ряд циклонів з сильними снігопадами і дощами.

Як розповів народний синоптик Станіслав Щедрін, ці циклони також принесуть з собою значне потепління по всій країні до +2 +10 градусів.

Згідно з даними сайту ventusky.com, снігопад 7 грудня в Україні буде майже весь день.

Карта погоди

Крім того, крижаний дощ прогнозується по лінії Карпат, а снігопади спостерігатимуться майже у всіх західних регіонах, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях.

Снігопади і крижані дощі в обід дійдуть якраз в центр України. Снігопади охоплюватимуть Житомирську, Чернігівську, Сумську, Черкаську, частково Полтавську, Кіровоградську та Миколаївську. Водночас, сніг випаде і на Закарпатті, місцями у Львівській, Рівненській та Донецькій областях.

Карта погоди

Увечері 7 грудня снігопади сконцентруються на півночі України і торкнуться частини центральних регіонів. Крижаний дощ очікується в Кіровоградській, Дніпропетровській і частково в Полтавській області.

читайте такожПрикмети на 7 грудня: які 5 речей не можна робити у велике свято, щоб біду не залучити

Раніше повідомлялося, що погода в Україні 1 грудня буде дуже неприємною. Місцями стовпчики термометрів опустяться до 16 градусів морозу, а перші дні зими принесуть сніг і крижаний дощ. Про це свідчать дані прогнозу метеосайта Ventusky.

Водночас народний синоптик Станіслав Щедрін зазначав, що погода в Україні буде морозною до середини грудня. Після 12 грудня в Україну повернеться комфортна і не дуже зимова погода.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти