Десь зливи, десь моторошна спека: прогноз погоди в Україні на 29 серпня

29 серпня 2021, 09:52
В останню неділю літа нинішнього року, як заявляють українські синоптики, погода по всій країні буде нерівномірною - від страшних злив до страшної спеки.
Погода, хмари
Прогноз погоди в Україні на 29 серпня / УНІАН

Погода в Україні - в останню неділю літа, 29 серпня, в країні очікується хмарна з проясненнями і тепла погода, а в деяких регіонах очікуються дощі. Саме такий прогноз опублікували співробітники Укргідрометцентру.

Повідомляється, що в Києві 29 серпня вночі буде без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, північно-східний, 5-10 метрів в секунду. Температура вночі 13-15 градуса, вдень ‒ 25-27 градуса.

Завтра, 30 серпня, у західних, Житомирській та Вінницькій областях очікуються значні дощі, температура вночі 9-14 градусів, вдень ‒ 17-22 градусів.

На решті території без опадів, лише на Київщині вдень місцями короткочасний дощ, гроза, температура вночі 12-17 градусів, на узбережжі морів до 20 градусів, вдень 28-33 градусів (у Київській та Чернігівській областях вночі 10-15 градусів, вдень 22 - 27 градусів). Вітер східний, північно-східний - 5-10 метрів в секунду.

Десь зливи, десь моторошна спека: прогноз погоди в Україні на 29 серпня

читайте такожБабине літо в жовтні і майже зима в листопаді: народний синоптик дав прогноз погоди на осінь в Україні

Нагадаємо, раніше синоптик Українського гідрометцентру Олександра Хала розповіла, що, за попередніми прогнозами, погода в Україні 1 вересня у більшості областей буде теплою.

Температури коливатимуться в межах + 25... + 30 градусів. Трохи прохолодніше буде тільки на Заході – там очікується +22... + 24 градуси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти