StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу "Школа" закрутила роман із чоловіком, старшим за неї на 10 років

13 лютого 2024, 22:29
446
Молода акторка Ірина Кудашова розкрила подробиці особистого життя.
Ірина Кудашова
Ірина Кудашова розповіла про нового бойфренда / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Українська акторка, Ніка з підліткового серіалу "Школа", Ірина Кудашова в серпні 2023 року розіграла шанувальників подвійними заручинами, які виявилися всього лише сюжетним поворотом у її новій кінороботі. Тоді артистка заявила, що її серце вільне.

Однак минуло трохи менше півроку, і 24-річна Кудашова сяє від щастя через нові стосунки. Про те, що вона більше не самотня, Ірина розповіла в програмі "Ранок у великому місті".

Ірина розповіла, що її обранець на 10 років старший за неї. Вони познайомилися в Мережі, і їхнє дружнє листування переросло в онлайн-роман. "Він мені написав, почалося спілкування на відстані, так і познайомилися", - зізнається акторка.

відео дня

Особистість нового обранця вона розкривати не готова, до того ж він - людина непублічна, і до світу шоу-бізнесу не має жодного стосунку. "Він взагалі жодним чином не пов'язаний з творчістю, він абсолютно в технічній професії", - розповіла закохана Кудашова.

Раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес і його кохана, дизайнерка і бізнесвумен Даша Кацуріна, повідомили про поповнення в родині.

Також тяжкохвора українська акторка Катерина Тишкевич у романтичному настрої показала рідкісні фото з весілля з Валентином Томусяком. Зовсім недавно артисти відсвяткували першу круглу дату.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти