StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу Район Мелроуз "вигуляла" на червоній доріжці українську вишиванку

14 березня 2023, 00:08
Келлі Разерфорд буквально сяяла у витонченій сукні з етнічними мотивами від іменитого українського дизайнера.
Келлі Разерфорд
Келлі Разерфорд у сукні-вишиванці від Юлії Магдич підкорила червону доріжку / instagram.com/kellyrutherford

Американська акторка Келлі Разерфорд (зіграла Меган Льюїс, спершу повію, а потім - дружину одного з головних героїв серіалу Район Мелроуз доктора Майкла Манчіні) внесла свою частку в світове визнання українських художників та майстрів.

У своєму блозі в Instagram, який читає без малого мільйон підписників, акторка поділилася знімком, виконаним на червоній доріжці благодійного вечора amfAR в Палм-Біч. На світський захід вона прийшла у вбранні від українського дизайнера.

На фото Разерфорд позує в чудовій блакитній сукні-вишиванці від українського дизайнера зі Львова Юлії Магдич. Наряд здався Келлі настільки самодостатнім, що вона не стала доповнювати свій образ аксесуарами, а лише взула лаконічні туфлі-човники молочно-білого кольору.

відео дня

Втім, Келлі не просто одягла гарний одяг в українському національному стилі, акторка не полінувалася також зробити кілька посилань на дизайнера, завдяки якому ця чарівна сукня побачила світ.

До слова, сукні-вишиванки від Юлії Магдич є також в гардеробі у Мей Маск, Кетрін Зети-Джонс, Демі Мур, Келлі Осборн, Діти фон Тіз та інших світових селебрітіс.

Келлі Разерфорд
Келлі Разерфорд у сукні-вишиванці від Юлії Магдич підкорила червону доріжку / instagram.com/kellyrutherford

Раніше українська акторка і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, і поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти