StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Зірка "МастерШеф" Ліза Глінська зізналася, де перебуває зараз

30 вересня 2024, 15:26
116
Глінська відповіла, яке місто вважає своїм домом.
Єлизавета Глинська
Єлизавета Глінська новини - де зараз Ліза Глінська / колаж: Главред, фото: instagram.com/lizaglinskaya

Українська кондитер і зірка шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська днями відсвяткувала День народження. Вона опублікувала у своєму блозі в Instagram свіже фото з чуттєвої фотосесії та підкреслила, що абсолютно не відчуває свій новий вік.

Також Глінська зізналася, вперше за довгий час, де вона перебуває зараз. Вона зазначила, що про це її регулярно запитують у соціальних мережах.

Єлизавета повідомила, що вона була і залишається в Україні. Наразі вона мешкає в Києві, який уже давно став для неї рідним.

відео дня

"Я продовжую життя там, де хочу, вдома. Знаходячи краплини щастя в кожному з прожитих мною днях. Багато хто й досі питає, де я? Я там, де моє серце, де моє коріння та моя любов, в рідному Києві!" - каже Ліза Глінська.

Єлизавета Глинська
Єлизавета Глінська новини - де зараз Ліза Глінська / instagram.com/lizaglinskaya

Хто така Ліза Глінська?

Єлизавета Глінська - кондитер, переможниця 2 сезону кулінарного реаліті-шоу "МайстерШеф". Навчалася у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, де вивчала кулінарію і кондитерське мистецтво. З'являється на телебаченні у якості кулінарного експерту та судді (шоу "Все буде добре", "Все буде смачно!", "МайстерШеф-9", "МайстерШеф. Професіонали" та ін.). Авторка майстер-класів з кондитерського мистецтва та кулінарних книжок. Відкрила власну школу кондитерського мистецтва GL.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина популярного українського хореографа Євгена Кота Наталія Татаринцева розповіла про хворобу їхньої двомісячної доньки та свій страх за здоров'я немовляти.

Також стало відомо, що співачка Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA, опинилася під крапельницями. Артистка поділилася подробицями своєї госпіталізації.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти