StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Клану ювелірів" народжувала первістка під ракетними обстрілами

7 лютого 2024, 20:45
Єлизавета Зайцева згадала одночасно свої найкращі та найгірші дні.
Ліза Зайцева із сином
Ліза Зайцева розповіла, як народжувала сина в період обстрілів / колаж: Главред, фото: instagram.com/stereoolizaa

З 24 лютого 2022 року діти в Україні народжуються під звуки повітряних сирен і вибухів через безчесні ракетні атаки країни-окупанта. Не став винятком і малюк Марк - первісток української акторки Лізи Зайцевої ("Клан ювелірів", "Люся інтерн", "Лишайся онлайн" тощо).

Про це артистка розповіла в інтерв'ю для Уніан. Сина вона народила в грудні 2022 року, і загалом цю подію вона оцінює максимально позитивно.

"Я відмовилася від анестезії, хотіла народити сама і у мене все вийшло. Я пройшла крізь цей біль і народила найсолодшого хлопчика. Весь цей шлях зі мною пройшов мій чоловік, кожну хвилинку він був зі мною, він і плакав зі мною, і кричав, і обіймав, і цілував, він забрав на себе 50% болю. Це був неймовірний день, наповнений турботою і любовʼю", - згадує Зайцева.

відео дня

Утім, у воєнну реальність їй довелося повернутися занадто швидко. У той період країна-окупант здійснювала масовані обстріли інфраструктури, і вже на другий день свого життя малюку Марку довелося з теплої палати перебиратися з мамою в безпечне місце.

"Другий день життя Марка ми провели у бомбосховищі", - розповідає Ліза Зайцева.

Ліза Зайцева із сином
Ліза Зайцева розповіла, як народжувала сина в період обстрілів / instagram.com/stereoolizaa

Раніше ослаблений український боксер В'ячеслав Узєлков загримів у лікарню. Спортсмен показав фрагмент лікарняної палати і крапельницю, яка стирчала з кисті його руки.

Також український співак і Народний артист України Павло Зібров назвав свій топ-3 найпривабливіших українських співачок. Рейтинг вийшов вельми інтригуючим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти