StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я вижив": ослаблений боксер Узєлков загримів у лікарню

7 лютого 2024, 13:14
44-річний спортсмен порушив мовчання після того, як йому знадобилася медична допомога.
Вячеслав Узелков
В'ячеслава Узєлкова госпіталізували / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узелков давно не виходив на зв'язок із шанувальниками, і тепер стало відомо, чому - спортсмена госпіталізували. Про це він самостійно повідомив у своєму блозі в Instagram.

Узєлков показав відео, на якому видно крапельницю, що стирчить із його кисті, і фрагмент лікарняної палати. Відео він підписав одночасно тривожно й оптимістично: "Усім привіт. Я вижив і не дам спокою ворогам. Слава Україні!"

Також у ролику можна почути ослаблений голос спортсмена, ніби він говорить через силу: "Отак іде шлях до твого життя, твого існування. Усім гарного дня".

Причину своєї госпіталізації В'ячеслав Узєлков озвучувати не став. Також поки не відомо, скільки ще він пробуде в медичному закладі під наглядом лікарів.

Дивіться відео В'ячеслава Узєлкова з лікарні:

Раніше український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров зізнався, що користується уколами краси, і відповів на підозри в пластичних операціях.

Також вдова Віталія Білоножка, співачка Світлана Білоножко, жорстко обрушилася на втікачку-запроданку Таїсію Повалій, з якою до повномасштабної війни дружила сім'ями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти