StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Гри престолів" Момоа після розлучення показав нову кохану

23 травня 2024, 02:00
431
Відомий голлівудський актор Джейсон Момоа після розлучення з дружиною закрутив новий роман і вперше показав свою обраницю

Момоа, баба
Джейсон Момоа закрутив новий роман / колаж Главред, фото Instagram

Відомий голлівудський артист з "Гри престолів" і дилогії "Аквамен" Джейсон Момоа вперше після оголошення про шлюборозлучний процес з акторкою і моделлю Лізою Боне закрутив новий роман - з акторкою Адрією Архоною. На своїй сторінці в Instagram зірка Голлівуду опублікував спільні фото з дівчиною, які були зроблені під час їхньої подорожі до Японії.

На одному зі знімків вони позували за спільною вечерею. На світлині актор ніжно обіймає свою кохану. А на іншому знімку пара мило позувала на тлі водойми.

відео дня
Момоа, баба

"Японія, ти - мрія, що збулася, ти підкорила мене", - підписав знімки Момоа.

До того протягом 17 років Джейсон Момоа перебував у стосунках і шлюбі з актрисою Лізою Боне. На початку цього року подружжя розпочало процес розірвання шлюбу. Але насправді пара розійшлася з жовтня 2020 року. У них є двоє спільних дітей - донька Лола та син Накоа-Вулф.

Хто такий Джеймон Момоа?

Джозеф Джейсон Намакеаха Момоа (Джозеф Джейсон Намакеаха Момоа) - американський актор, режисер, сценарист і продюсер гавайського походження. Прославився ролями войовничих героїв у фантастичних бойовиках і фентезі, таких як "Конан-варвар", "Гра престолів", "Аквамен", "Зоряна брама: Атлантида", "Форсаж 10", "Форсаж 11", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше ексдружина нардепа Миколи Тищенка, блогерка і бізнесвумен Алла Барановська, поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям через які не може ходити сама майже місяць.

Також "Хюррем з Пишного століття", турецько-німецька акторка та модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої доньки.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти