StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кхал Дрого в активному пошуку: Джейсон Момоа офіційно розлучається з дружиною

10 січня 2024, 00:30оновлено 17 січня, 02:20
193
Актор був разом з Лізою Боне 15 років, але в шлюбі пара витримала лише 3 роки.
Джейсон Момоа та Ліза Боне
Джейсон Момоа і Ліза Боне розлучаються / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сім'я акторів Джейсон Момоа і Лізи Боне заслужено вважалися однією з найкрасивіших пар Голлівуду - стильні, неповторні, з потужною харизмою і завжди такі шалено закохані, на кожній червоній доріжці разом вони здійснювали фуррор.

Момоа і Боне познайомилися та закрутили роман у 2005 році, коли Джейсону було 26, а Лізі - 38. Одружилися вони лише 12 років потому, в 2017 році, вже виховуючи двох спільних дітей. А через п'ять років, у січні 2022-го, пара оголосила про розставання.

Однак на розлучення вони подали лише зараз. Про це повідомляє видання The Guardian. Ініціатором процесу виступила Боне, яка також зазначила, що не живе з Момоа з жовтня 2020 року. Як привід для розриву шлюбу вона вказала непримиренні розбіжності.

відео дня

Згідно з документами, які акторка доклала до заяви, жоден з подружжя не буде претендувати на грошову компенсацію, одноразову або регулярну, після розірвання шлюбу. Також вони врегулюють розділ активів та опіки над двома неповнолітніми дітьми.

Раніше ексдружина нардепа Миколи Тищенка, блогерка і бізнесвумен Алла Барановська, поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям через які не може ходити сама майже місяць.

Також "Хюррем з Величного століття", турецько-німецька акторка і модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої доньки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти