StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даремно порушив питання мобілізації: блогер Волошин поскаржився на непорозуміння українцями

28 березня 2024, 08:59
Крім того, Волошин зазначив, що далеко не всі блогери або просто люди із сотнями тисяч підписників у соцмережах висвітлюють війну або підтримують ЗСУ грошима.
Волошин, мобілізація
Блогер Волошин поскаржився на нерозуміння українцями його заяви про мобілізацію / колаж Главред, фото Instagram, УНІАН

Відомий український блогер (і колишній чоловік співачки Анни Трінчер) Олександр Волошин тепер стверджує, що його нещодавні твердження про мобілізацію українське суспільство зрозуміло неправильно. Про це він заявив у новому інтерв'ю Євгену Фешаку на "Люкс ФМ".

"Я висловив свою суб'єктивну думку, дуже коректно. Її перекрутили знову ж таки. Там не було такого, мовляв, що блогерів не потрібно мобілізовувати. Я говорив про те, що, якщо людина блогер дійсно допомагає, показує це, як на прикладі Лебіги (блогер-стример Михайло Лебіга, 712 тисяч передплатників в Instagram - Главред), то її мобілізовувати в цьому випадку не потрібно, тому що вона робить набагато більше, ніж інші люди. Це перекрутили, мовляв, я сказав про всіх блогерів, і про себе теж. Хоча я цього не говорив", - сказав він.

Крім того, Волошин зазначив, що далеко не всі блогери або просто люди із сотнями тисяч підписників у соцмережах висвітлюють війну або організовують/підтримують збори на потреби ЗСУ. Але більшість блогерів у його оточенні, мовляв, цілком свідомі громадяни України.

відео дня

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону "Голосу країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також актриса серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія". Навесні 2021 року Трінчер почала зустрічатися з блогером Олександром Волошиним. Трінчер і Олександр Волошин перебували у стосунках понад два роки. У шлюбі вони прожили всього рік.

Розлучення Трінчер і Волошина

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року Ганна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про своє роз лучення через рік, після весілля. Ініціатором розлучення став саме Волошин.

Також на своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він почувається травмованим неадекватною поведінкою свого біологічного батька в сім'ї. Він також пояснив, що розлучення з Анною мотивується, зокрема, його "генетичною схильністю" до руйнування стосунків.

Зокрема, Олександра Волошина запитали, чи офіційно вони розлучилися. Виявилося, що пара ще не подавала відповідні документи. Блогер зазначив, що вони зі співачкою мають намір зробити це найближчим часом.

У січні стало відомо, що Волошин і Трінчер офіційно розлучені.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти