StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вони трохи Тупі": Волошин розповів, чи спілкується з дівчатами після розлучення з Трінчер

7 січня 2024, 10:06
2159
Український блогер Олександр Волошин розповів про свій сумний досвід спілкування з іншими дівчатами після розлучення зі співачкою Анною Трінчер.
Анна Трінчер, Олександр Волошин
Анна Трінчер і Олександр Волошин зовсім недавно розлучилися / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Відомий український блогер Олександр Волошин поскаржився на те, що йому після розлучення зі співачкою Анною Трінчер траплялися в особистому спілкуванні тільки недалекі дівчата. Про це він заявив в інтерв'ю "Наше Радіо".

"Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, тому що я після розлучення спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що, вибачте, вони трохи тупі. Не всі дівчата! Не всі, взагалі не всі! Але ті, з якими я поспілкувався, ну так вийшло. Пацани теж є тупі! Тупіше, ніж дівчата. Коротше, я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, з якою я б хотів далі спілкуватися і підтримувати зв'язок. Якщо вона захоче, то я з великим задоволенням", — заявив Волошин.

Розлучення Трінчер і Волошина

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про своє розлучення через рік, після весілля. Ініціатором розлучення став саме Волошин.

Також на своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він відчуває себе травмованим неадекватною поведінкою свого біологічного батька в сім'ї. Він також пояснив, що розлучення з Анною мотивується, зокрема, його "генетичною схильністю" до руйнування відносин.

Зокрема, Олександра Волошина запитали, чи офіційно вони розлучилися. Виявилося, що пара ще не подавала відповідні документи. Блогер зазначив, що вони зі співачкою мають намір зробити це найближчим часом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти