StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співачка Трінчер розлучається з блогером Волошиним

28 листопада 2023, 16:09оновлено 28 листопада 2023, 18:21
Співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин офіційно в процесі розлучення.
Трипер, розлучення
Анна Трінчер офіційно в процесі розлучення з чоловіком - блогером Олександром Волошиним / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Через рік після весілля українська попспівачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин офіційно в процесі розлучення. Про це розповіла сама співачка на відео у своєму Instagram.

"Це дуже болюча для мене тема. Розлучення - це маленька смерть. Ми дорослі люди і так буває, головне, щоб кожен був щасливий, а разом чи ні - неважливо. Сподіваюся, ви будете згадувати "нас" з посмішкою, як і ми один одного. Спасибі всім. Спасибі тобі, Саш", - сказала зі сльозами на очах Трінчер.

Співачка і блогер були разом з 2021 року, а пізньої осені 2022 року вступили в офіційний шлюб. Правда, він був далекий від безхмарного.

Кілька тижнів тому співачка спантеличила фанатів заявою, що вони з Олександром вирішили пожити окремо. Дівчина зізналася, що зіткнулася з певними труднощами у відносинах з коханим. Вони звернулися за допомогою до психолога, і та порадила їм взяти паузу. В результаті Трінчер з'їхала на квартиру, а Волошин залишився жити в орендованому заміському будинку.

Нагадаємо, що за два місяці до першої річниці Трінчер і Волошин роз'їхалися через кризу. Відносини пари розвивалися стрімко, і тепер переживають не найкращі часи. Анна та Олександр стали звернулися за допомогою до сімейного консультанта.

Чоловік Анни Трінчер публічно зізнався, що Переспав з іншою. На своїй сторінці в Instagram він опублікував загадковий пост з написом: "Пора зізнатися дружині... Зайка, прости... Але сьогодні я спав з іншим".

Сама співачка тоді категорично спростовувала чутки про розлучення.

Більше зіркових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти