StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зомбі, хотів потрапити на російський ринок": Кіркоров розповів "правду" про дружбу із Зеленським

24 квітня 2023, 15:43
13201
Кіркоров намагається зберегти залишки хоч якоїсь популярності. Розум зберегти не вдалося.
Володимир Зеленський з ще впізнаваним Кіркоровим
Володимир Зеленський з ще впізнаваним Кіркоровим / соціальні мережі

Схоже божевільний російський співак Філіп Кіркоров, який стрімко втрачає свою популярність разом з жиром, висловився щодо президента України Володимира Зеленського.

Так, за інформацією пропагандистського телеграм-каналу "Не Малахов", Кіркоров нібито клопотав за Зеленського. Хоча зовсім недавно телеведуча Маша Єфросиніна розкрила інформацію про те, як Кіркоров благав Зеленського, щоб отримати хоч якусь роль в одному з фільмів, які знімав нинішній президент України.

Більш того, за словами співака, майбутній президент України близько півроку безкоштовно жив в його квартирі в Пилипівському провулку.

відео дня

"У нас були чудові стосунки. Зеленський дуже хотів потрапити на російський телевізійний ринок. І просив мене поклопотатися. Говорив, що в Україні вже все зробив як артист і хоче подальшого розвитку", - розповів Кіркоров, який перекроїв все своє тіло.

Кіркоров додає, що він бачив Зеленського в останній раз в 2015 році в США.

"Побачивши мене, він відвів очі. Те, що з ним зараз відбувається, для мене повне одкровення. Я його не впізнаю. Це інша людина. Абсолютний зомбі, який нічого не бачить і не чує", - цитує божевільного співака канал.

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров зганьбився на червоній доріжці у Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски". Після питань про наряд артиста, один з журналістів вирішив поцікавитися зачіскою Кіркорова: "Можна дізнатися, що у вас з зачіскою?".

Раніше Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти