StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

ЖК зірки Скаженого весілля обстріляли з "Градів": "Було дуже страшно. І звук, і вибух"

8 червня 2022, 02:42
Арзуманян знаходився вдома, коли стався "приліт".
ЖК зірки Скаженого весілля обстріляли з 'Градів': 'Було дуже страшно. І звук, і вибух'
Арам Арзуманян розповів, як ра**исти обстріляли його ЖК з Градів / instagram.com/aram_dad

Український актор і комік вірменського походження, зірка фільмів Скажене весілля, серіалів Скажені сусіди, Великі вуйки та ін., Арам Арзуманян в інтерв'ю Зірковому шляху розповів, що з приходом війни став вважати себе "щирим українським націоналістом".

Зараз Арзуманян з колегами по сцені займається волонтерством і дає концерти для воїнів ЗСУ. На початку війни він скооперувався з сусідами, і патрулював житловий комплекс.

"Я ходив з битою - зі зброї була тільки вона й "коктейлі Молотова". Було страшно, але ми не боялися. Саме ходив по ЖК, і надсилають фотку, начебто спускається якийсь кадировський десант. Мені так страшно було. Що я з цією битою буду робити?" - ділиться спогадами актор.

відео дня

Також він пережив "приліт" в його ЖК, в якому якраз знаходився, коли ра**исти почали обстрілювати житлові квартали Києва. "Було дуже страшно. І звук, і вибух. Я не розуміюся на цьому, але хлопці військові сказали, що це був "Град". У під'їзді повибивало скло уламками, але у квартирі все нормально", - розповів Арзуманян.

На щастя, ні він, ні його сім'я не постраждали. На той момент дружина актора з двома маленькими дітьми виїхала на Західну Україну. Зараз сім'я повернулася додому, до Києва, і з нетерпінням чекає свого батька з чергової поїздки на "передок".

читайте також"Бачу, як летить ракета, і лунає вибух": дружина Юрія Ткача накрила собою дочку під час бомбардування

Раніше стало відомо, що під обстріл ра**истів потрапила гримерна Студії Квартал 95 - приміщення отримало значні пошкодження.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти