"Жирна": учасниця Супер Топ-моделі розкрила трагічний секрет

19 жовтня 2020, 16:05
Учасниця шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 Ліза Доронько розкрила душу, і зізналася, які жахи переслідували її в дитинстві.
Ліза Доронько
Ліза Доронько / прес-служба

Новий сезон Супер Топ-модель по-українськи 2020 стартував 16 жовтня. На шоу прийшли 20 учасниць попередніх сезонів, який боротимуться за "підвищення" в кар'єрі моделі.

Одна з найбільш харизматичних учасниць шоу Супер топ-моделі по-українськи, яке показує Новий канал, Ліза Доронько багато років страждає розладом харчової поведінки. Щоб прийняти своє тіло, вона навіть почала працювати з психологом. Дівчина розкрила свою страшну таємницю, щоб своїм прикладом показати: не варто піддаватися пресингу оточуючих і ризикувати своїм здоров'ям.

"Тільки недавно я зрозуміла, що все життя було нормальним. Не страждала ожирінням. Але при цьому від усіх навколо-батьків, подруг, хлопців — чула про те, що я повна, і мені потрібно худнути", — зізналася Ліза для Главреда.

відео дня

Вона почала роботу з психологом, який розкрив її проблеми, які тягнулися з дитинства.читайте такожСупер топ модель по-українськи 2020: дивитися онлайн 1 випуск 16 жовтня

"Нещодавно я почала опрацьовувати цю тему з психологом - думаю, що саме через цей пресинг у мене почався розлад харчової поведінки. Ранній спогад з дитинства: ми прийшли до тітки на сімейну вечерю, і я нічого не їла. Коли тітка запитала, чому, відповіла їй: "Тато сказав, що я товста. Я не буду їсти". Здається, це була точка відліку, хоча в п'ять років ожиріння у мене не було. Впевнена, що мої батьки навіть не пам'ятають цей момент, але після більше десяти років його пам'ятаю я".

Ліза Доронько
Супер топ-модель по-українськи 2020-Ліза Доронько / прес-служба

Про те, що у неї почався розлад харчової поведінки, Ліза зрозуміла не відразу. Вона вважала себе слабовільною і постійно плакала через те, що нібито не могла схуднути. Хоча і товстою не була.читайте такожСупер топ-модель по-українськи 2020: всі учасниці сезону

"Під час навчання в університеті я захотіла займатися модельним бізнесом і почала виснажувати себе. Могла з'їсти ввечері скибочку хліба, а вранці бігати годину на доріжці — це була вже Нездорова історія", — зазначила Доронько.

З психологічною травмою з приводу ваги дівчина бореться досі. І закликає всіх: будьте обережні, висловлюючи свою думку про фігуру іншої людини.

"Зараз я ніби як приймаю себе. Але ключовий момент- "ніби як". У своїй голові досі жирна, тому що у мене не стирчать кістки. І навіть коли мені роблять компліменти з приводу фігури, здається, що люди брешуть, адже любити мою фігуру неможливо, — каже учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Але головна думка, яку я хочу донести: "люди, які постійно радять іншим схуднути або поправитися, повинні тримати свою думку при собі. Адже воно може зіпсувати комусь життя".

Нагадаємо, в першому випуску шоу Супер Топ-модель по-українськи покинули 6 учасниць, серед яких і була Ліза Доронько - вона не змогла впоратися добре із завданнями, і експерти прийняли рішення, що у неї набагато більше перспектив у творчості, ніж в модельному бізнесі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти