StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наречений Ярослави Магучіх зізнався, чому не одружується зі спортсменкою

22 серпня 2024, 21:46
3286
Назар Степанов розповів, за що покохав чемпіонку, а також розкрив подробиці пропозиції руки і серця.
Ярослава Магучих, Назар Степанов
Ярослава Магучіх новини - Назар Степанов розповів про заручини і весілля з Ярославою Магучіх / колаж: Главред, фото: instagram.com/rosya_dp

З листопада 2023 року українська олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх заручена зі своїм давнім бойфрендом, легкоатлетом Назаром Степановим. Пара познайомилася на тренуваннях ще в юності, першим ініціативу проявив Назар.

"Я закохався в те, як вона ставиться до всього. Я бачив, як вона поводиться на тренуваннях, яка вона в житті. І мені це подобалося, тому я закохався в ці якості. Так, звісно, ще вона й дуже гарна, і я не міг пройти повз таку дівчину", - зізнався спортсмен в інтерв'ю для Oboz.ua.

Він також розповів, як робив зоряній стрибунці пропозицію: "Коли ми поїхали до Нью-Йорка на пару днів, де в Ярослави були заплановані зйомки для журналу Vogue, то я їй одразу сказав, що підемо в якийсь бутик обирати тобі обручку. Як зараз пам'ятаю, що ми пішли на Рокфеллер-стріт і недовго вибирали, усе-таки з першого разу знайшли вдале місце і придбали там обручку. А потім саму пропозицію я зробив перед батьками Ярослави. Коли ми вже повернулися й зібралися в сімейному колі".

відео дня

При цьому зав'язати вузлик пара не поспішає. Ярослава Магучіх і Назар Степанов заручені вже майже рік, проте чітких планів на весілля у спортсменів немає. "Не знаю коли, тому що зараз, ви бачите, усе дуже складно. У нашій країні триває війна, тому я не знаю, де і яким буде місце весілля та коли все станеться", - зазначає наречений спортсменки.

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше українська ведуча Людмила Барбір відповіла на плітки про роман із колегою по "Сніданку з 1+1" Русланом Сенічкіним, з яким вона працює в тандемі вже 11 років.

Також посол України у Великій Британії і колишній головком ЗСУ Валерій Залужний похизувався свіжим знімком із дружиною Оленою в стильних ділових костюмах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти