StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Красиві до непристойності": Залужний похвалився свіжим знімком із дружиною

21 серпня 2024, 17:27
810
Українці в захваті від нових образів подружжя Залужних.
Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний новини - Валерій Залужний показав свіже фото з дружиною / колаж: Главред, фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зараз обіймає високу посаду у Великій Британії - він є послом нашої країни. У зв'язку з цим "Залізний генерал" перебрався в нову країну.

Компанію йому склала його дружина Олена, яка невідривно слідує за своїм відомим чоловіком. На знак подяки за її невпинну підтримку Залужний час від часу присвячує своїй половинці зворушливі пости в соціальних мережах.

Так нещодавно посол опублікував свіже фото з дружиною на своїй сторінці у Facebook. У кадрі вони обидва позують у стильному діловому вбранні: Залужний - у чорному костюмі та білій сорочці з червоною краваткою, його дружина - у сіро-блакитному костюмі, білій блузці та білих кросівках.

відео дня

Валерій Залужний залишив знімок, який за годину зібрав понад 15 тисяч лайків, без коментарів. Зате шанувальники пари не змогли втриматися від захоплених ремарок: "Гарні і гармонійні! Пишаємося родиною", "Зразкові", "Потужна родина з добрими очима", "Гармонійні і красиві до непристойності!", "Пан Генерал і Генералова дружина неймовірно красиві!" тощо.

Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний новини - Валерій Залужний показав свіже фото з дружиною / facebook.com/vzaluzhnyi

Хто такий Валерій Залужний?

Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) — український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019—2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України — перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу — перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009—2012).

23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time, а у жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Посол України у Великій Британії. Заступив на посаду 11 липня 2024 року.

Останні зіркові новини:

Раніше українська зірка Олімпіади-2020, каратистка Анжеліка Терлюга повідомила про вагітність. Вона очікує на первістка від свого чоловіка та тренера Володимира Зарецького.

Також стало відомо, що популярна співачка Jerry Heil стала членом академії GRAMMY, що означає, що тепер вона зможе подавати свої треки на престижну музичну премію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти