StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наречений-мільйонер онуки Софії Ротару розповів, кого у своєму житті вважає виграшем у лотерею

8 лютого 2023, 21:01
Денис Жаданов поділився рідкісними особистими подробицями в соціальних мережах.
Денис Жаданов, Софія Євдокименко
Наречений Софії Євдокименко, бізнесмен Денис Жаданов, розповів про свою сім'ю / instagram.com/denzhadanov

Модель і блогерка Софія Євдокименко зараз проживає в Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Він - бізнесмен в області технологи і кілька років тому потрапив в рейтинг Forbes "ТОП-30 підприємців Європи молодше 30 років".

Жаданов і Євдокименко не поспішають зв'язати себе офіційними узами, проте позитивний приклад шлюбу у них все ж є: нещодавно на свій сторінці в Instagram чоловік опублікував знімок людей, яким він вдячний понад усе.

Йдеться про його батьків - днями вони відсвяткували 42 роки разом, перламутрове весілля. У зворушливому привітанні Денис зазначив: з такими батькам він переконаний, що ми обираємо собі сім'ю ще до того, як прийти в цей світ. Також він перерахував, за що він вдячний мамі і татові.

відео дня

"42 роки тому мої батьки одружилися і створили нашу сім'ю. Сьогодні ми збираємося разом, щоб відсвяткувати це. Я думаю, що ми обираємо наші сім'ї, перш ніж з'явитися на світ. Я вдячний за багато речей! По-перше, я вважаю, що виграв у ДНК-лотерею", - розповідає Жаданов.

Також він поділився, що крім щасливого дитинства, батьки подарували йому любов до точних наук, працьовитість і вміння сприймати світ, як цікаву гру, в якій ти - головний герой.

Наречений-мільйонер онуки Софії Ротару розповів, кого у своєму житті вважає виграшем у лотерею
Наречений Софії Євдокименко, бізнесмен Денис Жаданов, розповів про свою сім'ю / instagram.com/denzhadanov

Раніше єдина донька репера і актора Емінема Хейлі Джейд Скотт прийняла пропозицію руки і серця від свого бойфренда Евана Макклінтока, якого в мережі вже називають найсміливішим чоловіком.

Також стало відомо, що головний голлівудський плейбой Леонардо Ді Капріо підняв планку в пошуку нових коханок - на світському заході він з'явився з 19-річною моделлю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти