StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Сергія Тігіпка зізналася, що була коханкою ще одруженого політика

1 листопада 2023, 17:46
30515
Алла Зіневич відповіла, що думає про свою "роль" коханки.
Алла Зіневич та Сергій Тігіпко з дітьми
Зіневич підтвердила, що дітей вона народжувала ще одруженому Тігіпко / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Модель, блогер і бізнесвумен Алла Зіневич - третя дружина українського підприємця і політичного діяча Сергія Тігіпка. Пара разом виховує трьох синів, старшому з яких 11 років, а молодшому - 6.

Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко практично не розповідали - чоловік сам зробив перший крок у їхньому романі, а перший спільний публічний вихід вони здійснили лише восени 2021 року.

Уважні підписники Алли підрахували, що синів політику вона народила, коли той офіційно ще був одружений - Тігіпко розлучився з другою дружиною, Вікторією Лопатецькою, лише в 2018 році. Зіневич на своїй сторінці в Instagram не стала розігрувати удавану драму, і на питання: "Ви народжували всіх синів, коли чоловік був одружений з іншою?" відповіла ствердно.

відео дня

Пізніше у Зіневич поцікавилися, як їй було жити стільки років в ролі коханки. Ось тут вона не втрималася від сарказму.

"Я до сих пір не розумію, де мій Оскар за цю роль! Треба було подати заявку, бо відчуваю, що єдина така в цьому світі, усі інші – святі люди", - пожартувала третя дружина Сергія Тігіпка.

Алла Зіневич
Зіневич підтвердила, що дітей вона народжувала ще одруженому Тігіпко / instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Раніше молода дружина Мурата Налчаджіоглу, українська візажистка Лілія Реус, висловилася про труднощі в їхньому житті через 4 місяці після весілля.

Також лікарі Лілії Ребрик дізналися стать майбутньої дитини. Ведуча та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, будуть перебувати в невіданні до гендер-паті, якої вони чекають з нетерпінням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти