StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як тепер спокійно спати: лікарі Лілії Ребрик дізналися стать майбутньої дитини

31 жовтня 2023, 11:21
Лілія Ребрик і її чоловік Андрій Дикий дізнаються стать майбутньої дитини під час гендер-паті.
Лілія Ребрик, Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий поки також не знають, хто у них буде / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська ведуча і актриса Лілія Ребрик, яка на початку жовтня повідомила, що вагітна третьою дитиною повідомила, що її лікарю відома стать малюка.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

За словами селебріті, існує безліч способів визначити стать дитини. "Наприклад, за формою живота. Круглий - дівчинка, овальний - хлопчик! Або по обличчю! Та ж схема, що і з животом: кругле – дівчинка, овальне – хлопчик. Можна, до речі, навіть за формою... бюста визначити. Там теж плюс-мінус той же метод: круглий, плоский, хлопчик, дівчинка. Але ми з Андрієм Диким консерватори і старовіри, тому визначали стать по УЗД", - написала Ребрик.

відео дня

Вона також повідомила, що тепер стать їхньої третьої дитини відома лікарю, а також довіреній людині. А щасливі батьки дізнаються, хто ж оселився в животику, вже під час гендер-паті.

"Фахівці клініки вже знають, хто у нас: хлопчик чи дівчинка. А ми з Андрієм не знаємо. Результат УЗД, медики передали його надійній людині! Для нас це буде сюрприз на гендер-паті! Ну і як тепер спокійно спати?"- жартує майбутня мама.

Нагадаємо, раніше в коментарях до щасливих вагітних фото Лілії Ребрик багато написали про те, що Ребрик і Дикий заводять третю дитину, щоб чоловік отримав бронь від військової служби і мав можливість виїжджати за кордон. Лілія довго терпіла весь цей бруд на адресу своєї сім'ї, але все ж відповіла тим, хто так безсовісно глумиться над її сімейним щастям.

Раніше також Лілія Ребрик поділилася радісною новиною зі своїми шанувальниками. Разом зі своїм чоловіком і хореографом Андрієм Диким, телеведуча повідомила, що вагітна третьою дитиною.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти