StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Бориса Джонсона розчулила вагітними фото на останніх термінах

4 липня 2023, 22:37
3736
Ще один білявий малюк з божевільною зачіскою на підході, а поки Керрі Джонсон насолоджується своїм становищем.
Борис і Керрі Джонсон
Керрі Джонсон напередодні третіх пологів показала вагітні фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/carrielbjohnson

Британський державний діяч, політик і колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон та його третя дружина, громадська діячка Керрі Джонсон, готуються стати батьками втретє.

Наприкінці травня жінка повідомила, що перебуває на 8 місяці вагітності. Ймовірно, вона вже народила або знаходиться на зносях. Радісними новинами майбутні батьки ділитися не поспішають, проте Керрі, схоже, вже сумує за животиком.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала ніжні фото з круглим животиком і зі старшими малюками від політика - сином Вілфредом Лорі Ніколасом (2020 р.н.) і донькою Ромі Айріс Шарлотт (2021 р. н.).

відео дня

"Залишилося зовсім небагато", - підписала знімки Джонсон. Для неї це буде третя дитина. Для колишнього прем'єр-міністра Великобританії - восьма. Четверо з'явилися в його другому шлюбі, ще одна - від неофіційних відносин.

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти