StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина втікача і зрадника Мураєва влаштувала пробку у Відні

22 вересня 2022, 22:58
Дружина Мураєва заблокувала вулицю для великогабаритного транспорту.
Мураєв
Мураєв / УНІАН

Дружина проросійського політика Євгена Мураєва, який вів антиукраїнську діяльність, а з початку війни втік, влаштувала пробку у Відні, Австрія. Катерина неправильно припаркувала свій седан на українських номерах.

Жінка припаркувала авто і вирушила на шопінг. На відео, яке опублікувала "Українська правда" видно, що дружина проросійського пропагадиста надовго залишила машину, чим спровокувала пробку.

На місце події виїхав патруль, який пізніше супроводив Катерину до відділення, мабуть, з метою з'ясувати деталі події або нарахувати штраф.

відео дня
Дружина втікача і зрадника Мураєва влаштувала пробку у Відні

Нагадаємо, раніше в офісі президента України прокоментували повідомлення британського уряду про наміри Кремля привести до влади в Києві проросійських політиків на кшталт лідера партії наші Євгенія Мураєва.

Радник Голови ВП Михайло Подоляк у коментарі для BBC News Україна зазначив, що з 2014, "коли почалася війна в 2014 році, керівництво Росії використовувало в своїх інтересах частину хоча і маргінальних, але все ж діючих політичних і громадських структур і діячів", яких в офісі президента називають "політичними проксі для постійної атаки на українське суспільство зсередини".

За його словами, в 2014-2019 роках ця частина політичного спектру не тільки не зникла, але посилилася.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти