StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бажаю цьому монстру самознищитися": українська співачка розпекла Ані Лорак

26 березня 2024, 04:00
Марія Бурмака зізналася, що зовсім не розуміє, чим керується зрадниця Ані Лорак.
Ані Лорак
Марія Бурмака висловилася про Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Відома українська співачка Марія Бурмака поміркувала, як виправдовує себе Ані Лорак, яка виїхала з рідної країни в країну-терористку Росію, за зраду України.

Бурмака здивована, як такі зрадниці, як Ані Лорак і Таїсія Повалій могли проміняти Україну на країну на болотах, про це вона розповіла в інтерв'ю OBOZ.UA.

відео дня

"Хочу сказати: у кожної людини свій шлях і вибір. Зрозуміло, що Ані Лорак не буде сама собі говорити, що чинить підло. Напевно, якось себе внутрішньо виправдовує. А мій світогляд настільки не перетинається з такими, як вона чи Таїсія Повалій, що абсолютно не можу зрозуміти, що в них у голові. Не знаю, чим вони керуються і чому це сталося", - сказала Марія.

Також Бурмака висловилася і про країну-окупанта РФ:

"Але знаю одне: вони себе мислять громадянами Росії, там живуть. Значить, є частиною цієї пропаганди, виступами легітимізують Росію. А я цій країні бажаю шляху до самознищення. Моє найбільше бажання - щоб цей корабель потонув. Звичайно, у кого рідні на фронті, хто стикається з війною, розуміє, наскільки це складно. Україна значно менша, ніж Росія, але вона бореться, вона відроджується. А цьому монстру, повторюся, бажаю одного - самознищитися", - підсумувала артистка.

Хто така Марія Бурмака?

Марія Бурмака - українська співачка, активістка, телеведуча. Народна артистка України (2009) і одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус". На сцені з 1989 року, випустила 15 музичних альбомів.

Нагадаємо, на початку січня Марія Бурмака повідомила трагічну новину - її молодший брат Святослав помер внаслідок зупинки серця. Він служив на фронті, мав поранення і контузію, був комісованим за станом здоров'я.

А також Марія Бурмака розповіла про свій п'ятирічний роман із чоловіком, який був молодший за неї на 10 років.

Читайте більше про Бурмаку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти