StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не стримуючи сліз: Марія Бурмака розкрила обставини загибелі брата-військового

25 січня 2024, 12:59
Святослав Бурмака героїчно захищав нашу країну на фронті від загарбників
Марія Бурмака, Святослав Бурмака
Марія Бурмака розповіла про смерть брата-воїна Святослава / колаж: Главред, фото: instagram.com/mariaburmaka

На початку січня українська співачка Марія Бурмака повідомила трагічну новину - її молодший брат Святослав помер внаслідок зупинки серця. Він служив на фронті, мав поранення і контузію, був комісованим за станом здоров'я. У Святослава залишилася вдова і двоє дочок.

Сьогодні артистка може говорити про свою втрату. Вона була близька з братом і не змогла стримати сліз, коли давала про нього інтерв'ю ЖВЛ. "143-тя бригада артилерійська, ці "піони", я побачила відео, я не знала, що є така бойова техніка. Він брав участь у боях за Київ. ... Його привезли до військового госпіталю. Він лікувався там три тижні, потім йому дали відпустку. Він мав піти знову показатися лікарям, куди він, звичайно, не пішов. І повернувся назад на фронт. І знову була контузія дуже сильна, і знову його поклали в госпіталь. Його виписали з госпіталя у квітні 2023 року", - розповіла Бурмака.

Співачка також зізналася, що брат не раз їй говорив, що в нього "поранена душа". До психологів воїн звертатися відмовлявся, переконаний, що ті, хто не воював, не зможуть зрозуміти тих, хто був на фронті.

відео дня

Про те, що в нього була ішемічна хвороба серця, рідні Святослава дізналися вже після його смерті. За кілька годин до трагічного фіналу Марія розмовляла з братом. А потім сталося найстрашніше.

"Йому стало погано. Його везли у швидкій і в нього просто зупинилося серце. Я була у Львові і перше, що зробила, я взяла таксі їхати в Київ, і проплакала всю дорогу, бо я не могла зрозуміти, що взагалі сталося", - згадує артистка.

Святослав Бурмака був похований на Алеї Слави в Бортничах. На тому ж цвинтарі свій останній притулок знайшли бабуся і батьки воїна та співачки.

Раніше стало відомо, що 16-річний син української ведучої Марічки Падалко зібрався служити в ЗСУ. Вона разом із чоловіком, який зараз на фронті, відмовляють хлопця від цього рішення.

Також український співак, музикант і вокаліст гурту ТНМК Олег 'Фагот' Михайлюта жорстко висловився про українських зірок, які "перевзулися" після 24 лютого 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти