StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Бурмака розкрила подробиці роману з молодшим на 10 років чоловіком

7 серпня 2023, 18:20
2202
Бурмака зізналася, що спершу сумнівалася, чи варто давати шанс цим відносинам.
Марія Бурмака
Марія Бурмака розповіла про роман з молодим програмістом / колаж: Главред, фото: instagram.com/mariaburmaka

Українська співачка, Народна артистка України Марія Бурмака приховує подробиці свого особистого життя. Відомо, що зараз вона перебуває у відносинах, проте вона навідріз відмовляється назвати хоч ім'я таємничого обранця.

Втім, у своєму недавньому інтерв'ю для каналу "Балючі теми" вона розповіла про свій п'ятирічний роман з чоловіком, який був молодший за неї на 10 років. "Ми разом жили близько п'яти років, і це були дуже веселі стосунки", - зазначає артистка.

За словами Бурмаки чоловік на ім'я Віктор почав до неї залицятися, але вона довго відмовляла йому в увазі. Потім він приїхав до неї в якості програміста, і тоді співачка змогла розгледіти його краще. "Він прийшов, а я дивлюся на нього і думаю: "Боже, який красивий". Вії, очі, кудряве волосся. Такий дуже зовні яскравий був. Закохалася досить швидко, почали разом жити", - згадує вона.

відео дня

Чоловік переїхав до співачки після того, як вона травмувалася на зйомках: "Я на зйомках каталася на ковзанах, упала і зламала плече. Він приїхав у травмпункт, у мене рука з гіпсом, я не можу розшнурувати собі все. Він привіз мене додому, шнурочки розшнурував, і потім якось так сталося, що він і лишився".

Марія Бурмака не стала уточнювати, з якої причини закінчився її роман з Віктором. Однак цілком очевидно, що колишні кохані розлучилися на мажорній ноті - артистка зазначає, що він завжди був надійним, і вона може звернутися до нього за допомогою навіть зараз.

Раніше в мережі з'явилися подробиці розставання Меладзе і Джанабаєвої. Днями в пресі заговорили про розлучення артистів, тепер стало зрозуміло, хто кого покинув і з якої причини.

Також прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо повідомив, що розлучається. Главред зібрав для читачів цікаві факти про його невдалий шлюб з подругою дитинства Софі Грегуар.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти